Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GRIPGRAB RACE THERMO X dviratininko antbačiai

60,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GripGrab Race Thermo X tinka važiuoti bekele ir yra ypač patvarūs batų antbačiai, kurie yra atsparūs vandeniui, izoliuojantys ir idealiai tinka šaltoms ir šlapioms žiemos dienoms.

Race Thermo X turi EUROBIKE apdovanojimą pelniusią technologiją: „IntelliSeal™“. Išradinga technologija, kuri labai padidina batų užvalkalų ilgaamžiškumą, tinkamumą ir atsparumą vandeniui.

Race Thermo X yra pagamintas iš 4 mm vandeniui atsparaus neopreno, kuris apsaugo jūsų kojas nuo purvo ir purslų važiuojant šlapiomis ir šaltomis sąlygomis. Suderinamas su daugeliu pedalų sistemų tipų.

Race Thermo X batų užvalkalas pasižymi nauju be užtrauktuku esančiu batų užvalkalo dizainu, kuris puikiai ir tvirtai priglunda prie bato ir blauzdos, todėl vanduo nepatenka į viršų ir neleidžia vandeniui prasiskverbti pro užtrauktuką.

Batų užvalkalas Race Thermo X suteikia lenktyninę išvaizdą, tuo pačiu efektyviai apsaugodamas pėdas ir batus nuo stichijų.

Temperatūra: nuo 0° iki 10°C.

Susijusios prekės