Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

POWERSLIDE PRO vyriškas apsaugų rinkinys

45,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

POWERSLIDE Pro - vyriškas apsaugų rinkinys.

Patogios ir stiprios kelių, alkūnių ir riešų apsaugos.

Būkite saugūs mėgaudamiesi mėgstama sporto šaka su POWERSLIDE Pro Men apsauginių priemonių rinkiniu. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ieškantis patikimos apsaugos, kad galėtumėte įgyti pasitikėjimą, ar patyręs veteranas, besisaugantis per intensyvius riedlenčių parkų užsiėmimus, tai yra idealus apsauginių priemonių rinkinys.

Kelių ir alkūnių pagalvėlės yra iš anksto suformuotos, turi skirtingo tankio EVA putų mišinį ir turi didelius išorinius dangtelius, apsaugančius nuo kritimo, slydimo ir įbrėžimų. Jose netgi yra aero tinklelio medžiaga, todėl jos gražios ir lengvos, neprarandant apsaugos savybių. Apsaugos komplektuojamos su medvilninėmis rankovėmis ir elastiniais lipniais dirželiais. POWERSLIDE Pro Men apsauginių priemonių rinkinyje taip pat yra patvarios, lengvos riešų apsaugos su atvira konstrukcija, kuri yra lengva, kvėpuojanti ir paruošta apsaugoti jus nuo kritimų ir smūgių čiuožiant riedlente, važiuojant paspirtuku. Šis apsauginių priemonių komplektas išlaikė EN 14120 Europos saugos standarto testą.

Susijusios prekės