Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GOLD NUTRITION FAST RECOVERY atstatomasis gėrimas

25,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION FAST RECOVERY - atstatomasis gėrimas.

Fast Recovery GoldNutrition susideda iš didelės biologinės vertės ir greito pasisavinimo baltymų, aminorūgščių komplekso (BCAA) ir veiksmingos dozės angliavandenių, turinčių aukštą glikemijos indeksą (greitas įsisavinimas), praktiškai be riebalų. Be to, jame yra vitaminų ir mineralų rinkinys, skatinantis visus medžiagų apykaitos procesus, susijusius su angliavandenių ir baltymų pasisavinimu ir vartojimu, tuo pačiu didindamas šios formulės antioksidacinį ir atsigavimo potencialą.

FAST RECOVERY GoldNutrition® sudėtyje nėra saldiklių!

Vartojimas: Išgerkite 1 porciją (1 kokteilį) po treniruotės. Norėdami paruošti 1 kokteilį, į 500 ml vandens įpilkite 2 kaušelius (80 g). Gerai išmaišykite ir išgerkite. Jį galima gerti pasibaigus didelio intensyvumo treniruotėms arba ilgesnėms nei 1 val. treniruotėms.

SUDĖTIS: Dekstrozė, maltodekstrinas, fruktozė, pieno išrūgų baltymų izoliatas (11,7%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), pieno išrūgų baltymų koncentratas (9,7%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), cukrus, inulinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis); kalcio citratas, magnio karbonatas, L-glutaminas, L-leucinas, dažiklis (beta-karotinas), L-izoleucinas, L-valinas, žaliosios arbatos ekstraktas (0,31%), vynuogių sėklų ekstraktas (0,31%), kvapioji medžiaga, druska. , L-askorbo rūgštis, dažiklis (burokėlių sulčių milteliai), chromo chloridas, DL-alfa-tokoferilo acetatas, nikotinamidas, retinilo acetatas, kalcio-D-pantotenatas, cinko gliukonatas, cianokobalaminas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, tiamino rūgštis, mononitra tiamino rūgštis. D-biotinas.

Susijusios prekės