Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GOLD NUTRITION MUSCLE RECOVERY atstatomasis gėrimas

39,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION MUSCLE RECOVERY - atstatomasis gėrimas. 

Muscle Recovery GoldNutrition® yra galinga anabolinė formulė, kurios sudėtyje yra: didelės biologinės vertės baltymų (išrūgų hidrolizatų, izoliatų ir koncentratų) – esminių baltymų sintezei ir raumenų augimui – Greitai įsisavinamų angliavandenių, monohidratų iš kreatino, vitaminų ir mineralų. Šis unikalus ingredientų derinys, plačiai ištirtas mokslinės sportinės mitybos, leidžia maksimaliai padidinti hipertrofiją, padidinti jėgą ir atsistatyti raumenis.

Mokslas rodo, kad papildų, kuriuose baltymai derinami su angliavandeniais, vartojimas skatina raumenų hipertrofiją, skatina baltymų sintezę ir energijos šaltinių pakeitimą raumenyse, o kreatino susiejimas palengvina prisitaikymą prie treniruočių ir padidina liesos masės padidėjimą.

Muscle Recovery GoldNutrition® skirtas sportininkams, užsiimantiems raumenų jėgos/ištvermės komponentu, didžiausiu intensyvumu ir maksimalia jėga, arba jėgos treniruotėms siekiant hipertrofijos.

Vartojimas: Išgerkite 1 porciją (1 kokteilį) po treniruotės. Norėdami paruošti kokteilį, įpilkite 2 pilnus kaušelius (75 g) į 300 ml vandens, gerai išmaišykite ir gerkite. Dėl savo kreatino kiekio jį galima vartoti iki 12 savaičių iš eilės. Tačiau, jei pageidaujate, jį galima vartoti per visą varžybų sezoną.

SUDĖTIS: maltodekstrinas, ISOLAC® Instant (išrūgų baltymų izoliatas (pienas) (emulsiklis (sojų lecitinas)) [24%], išrūgų baltymų koncentratas (pienas) (emulsiklis (sojų lecitinas)) [22%], nuriebalinti kakavos milteliai, Creapure® (kreatinas) monohidratas) [4%], hidrolizuotas išrūgų baltymų koncentratas (pienas) [4%], L-argininas, taurinas, kvapioji medžiaga, DigeZyme® (maltodekstrinas, alfa amilazė, neutrali proteazė, laktazė, lipazė, celiuliazė), L-askorbo rūgštis, tirštiklis (karboksimetilceliuliozė), saldiklis (sukralozė), cinko gliukonatas, nikotinamidas, natrio riboflavin-5'-fosfatas, piridoksino hidrochloridas, tiamino hidrochloridas, pteroilmonoglutamo rūgštis, cianokobalaminas, natrio selenitas, chromo gliutimas, kiaušinių traceso pikolinatas. , žuvis, vėžiagyviai, sulfitai ir riešutai.

Susijusios prekės