Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Gold Nutrition elektrolitai Electrolytes Sticks 10pcs wild berry Padidinti

GOLD NUTRITION ELECTROLYTES STICKS elektrolitai

10,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION ELECTROLYTES STICKS - elektrolitai.

Ilgai mankštinantis ir ypač esant aukštai temperatūrai, per prakaitą organizmas netenka daug vandens ir mineralinių druskų. Vandens gėrimas yra būtinas hidratacijai, tačiau ilgo fizinio krūvio metu to neužtenka. Per prakaitą prarastus elektrolitus būtina pakeisti, nes jų balansas būtinas palaikant medžiagų apykaitos procesus. Natrio suvartojimas yra labai svarbus norint išvengti hiponatremijos, paprastai žinomos kaip hiperhidratacija.

Electrolytes Sticks yra unikalus papildas, kuriame yra elektrolitų ir natrio bikarbonato, kad būtų užtikrintas tinkamas treniruotės metu prarastų elektrolitų pakeitimas ir taip būtų maksimaliai padidintas našumas bei užtikrintas greitesnis atsigavimas. Tai taip pat gera alternatyva tiems, kurie nori pakeisti elektrolitus, tuo pat metu nevartodami angliavandenių.

Jame yra magnio karbonato, natrio chlorido ir kalio fosfato bei gaivus skonis. 

Jis tiekiamas miltelių pavidalu praktiškuose atskiruose paketėliuose, todėl jį lengva transportuoti, ir gali būti naudojamas 2 skirtingais būdais:

  1. Tirpsta tiesiai burnoje
  2. Tirpsta vandenyje

Electrolytes Sticks yra idealus produktas:

  1. Atstatyti mineralines druskas
  2. Hidratacijai
  3. Užkirsti kelią hiponatremijai.

Vartojimas: vartokite 1 paketėlį (3 g) per vieną ištvermės treniruotę, tiesiai į burną arba praskiestą vandeniu. Šį produktą galima vartoti visą sporto sezoną, ypač intensyviausioje fazėje, ir ypač tinka karštesnėms dienoms. Jį galima vartoti nuo 16 metų, koreguojant paros dozę.

Sudėtis: Fruktozė, magnio karbonatas, tikeris (pektinas), natrio bikarbonatas, natrio chloridas, kalio fosfatas, kvapioji medžiaga, rūgštinantis (citrinų rūgštis), saldikliai (sukralozė, steviolis, glikozidai iš stevijos).

SUDĖTIS Pakelyje (3g)
Natris 237 mg
Chloridas 77 mg
Magnis 167 mg
Kalis 50 mg
Fosforas 125 mg
Natrio bikarbonatas 500 mg

Susijusios prekės