Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Gold Nutrition atstatomasis gėrimas Fast Plant Based 600g chocolate Padidinti

GOLD NUTRITION FAST RECOVERY PLANT BASED atstatomasis gėrimas

25,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION FAST RECOVERY PLANT BASED - atstatomasis gėrimas.

Fizinio krūvio metu sumažėja glikogeno atsargos, didėja baltymų skaidymas. Sportininkams, kurie treniruojasi reguliariai, kasdien ar du kartus per dieną, šią situaciją norima kuo greičiau pakeisti, kad atsigavimas būtų greitesnis ir nebūtų pakenkta tolesniam našumui.

Šis gėrimas, pasižymintis skaniu šokolado skoniu, turi tokius pat privalumus kaip ir originalus produktas, vienintelis skirtumas yra tai, kad jame vietoj gyvulinių baltymų yra augalinių baltymų.

Jį sudaro didelės biologinės vertės ir greitai pasisavinami augaliniai baltymai, aminorūgščių (BCAA) kompleksas ir efektyvi angliavandenių dozė su aukštu glikemijos indeksu (greita absorbcija). Be to, jame yra vitaminų ir mineralų rinkinys, kuris skatina visus medžiagų apykaitos procesus, susijusius su angliavandenių ir baltymų įsisavinimu ir vartojimu, kartu padidindamas šios formulės antioksidacinį ir atkūrimo potencialą.

Tai idealus produktas:

  1. Greitam raumenų glikogeno papildymui
  2. Greitesniam atsigavimui tarp treniruočių
  3. Raumenų masės palaikymui


Vartojimas: Išgerkite 1 porciją (1 kokteilį) po treniruotės. Norėdami paruošti 1 kokteilį, 2 lygius kaušelius (80 g) įpilkite į 500 ml vandens. Gerai išmaišykite ir gerkite. Jis turėtų būti vartojamas pasibaigus didelio intensyvumo lenktynėms / treniruotėms, kurios trunka ilgiau nei 1 val., taip pat gali būti naudojamos didelio intensyvumo pratimų metu arba ilgiau nei 3 valandas, kad būtų palaikomas stabilus gliukozės kiekis kraujyje ir atitolinamas nuovargis. Šis produktas gali būti vartojamas visą sezoną, ypač intensyviausioje fazėje, ir yra ypač tinkamas treniruočių dienoraštyje. Jį galima vartoti nuo 16 metų, koreguojant paros dozę.

Sudėtis: Dekstrozė, fruktozė, maltodekstrinas, šlapimo baltymai [13%], moliūgų sėklų miltai, cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai [3,7%], kvapioji medžiaga, inulinas, kalcio citratas, magnio karbonatas, L-glutaminas [0,93 %], L-leucinas [0,93%], L-izoleucinas [0,47%], L-valinas [0,47%], druska, Camellia sinensis (lapai) [0,31%], Vitis vinifera L (sėklos) [0,31%], L-askorbo rūgštis, cinko gliukonatas, DL-alfa-tokoferilo acetatas, chromo chloridas, nikotinamidas, retinilo acetatas, kalcio-D-pantotenatas, cianokobalaminas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, tiamino mononitramonoil. rūgštis, D-biotinas. Pagaminta patalpose, kuriose naudojamas glitimas, kiaušiniai, pienas ir lubinai.

Susijusios prekės