Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GOLD NUTRITION GOLD DRINK PREMIUM izotoninis gėrimas

24,00 €

Prekės užsakymas
Dėl šios prekės užsakymo kreipkitės +37062012300 arba info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION GOLD DRINK PREMIUM - izotoninis gėrimas.

Prakaitas, lydimas ilgalaikio fizinio krūvio, sukelia elektrolitų ir vandens netekimą iš kūno, ypač kai treniruojamasi esant aukštai temperatūrai. Jei sportininkai treniruočių metu nepakeičia vandens ir elektrolitų, sportininkas gali dehidratuoti. Kai dehidratacija yra lygi arba didesnė nei 2% kūno svorio, tai turi įtakos darbingumui. Tai gali sukelti jėgų ir greičio praradimą, neigiamą poveikį širdies ir kraujagyslių sistemai, kūno temperatūros reguliavimui, pažinimo ir protinei veiklai (sumažina gebėjimą susikaupti, didina nuovargio lygį), padidina raumenų glikogeno naudojimą.

Goldrink Premium yra puikus izotoninis gėrimas be dirbtinių saldiklių. Jį sudaro idealiu santykiu 2:1 gliukozė ir fruktozė, elektrolitai, aminorūgštys (BCAA) ir Glutapep®, patentuoto ingrediento su dviem greitai pasisavinamais peptidais (L-alaninu ir L-glutaminu).

Greitai įsisavinamų aminorūgščių pridėjimas prie Gold Drink Premium leidžia sulėtinti raumenų glikogeno išeikvojimą ir sumažinti baltymų katabolizmą. Natrio derinimas su gliukoze skatina vandens įsisavinimą žarnyne, tačiau šis elektrolitas taip pat skatins ir gliukozės pasisavinimą žarnyne. Taigi, įtraukus natrio į rekomenduojamas izotoninio gėrimo dozes, sportininkas pasiekia geresnę hidrataciją ir sportinius rezultatus.

Goldrink Premium yra idealus produktas:

  1. Glikogeno pakeitimui
  2. Gliukozės kiekio kraujyje palaikymui fizinio krūvio metu
  3. Nuovargio vėlinimui ilgų lenktynių metu


Vartojimas: Norėdami paruošti gėrimą, įpilkite 1 kaušelį (40 g) kiekvienam 500 ml vandens. Gerai išmaišyti. Gerti treniruotėse/renginiuose, kurie trunka ilgiau nei 1 val. Treniruotėms nuo vienos iki dviejų valandų gerkite po vieną dozę kas valandą. Treniruotėms nuo 2 iki 3 valandų gerkite dvi dozes per valandą arba įterpkite į jas želė.

Sudėtis: Dekstrozė [51%], fruktozė [25%], maltodekstrinas [8%], l-leucinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), magnio citratas, l-izoleucinas, l-valinas, Glutapep® (alanilglutaminas) [1 .2 %], natrio citratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas), joduota jūros druska, kvapioji medžiaga, dažiklis (antocianidinai).

Susijusios prekės