Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

KARCHER OC 3 + ADVENTURE BOX plovimo įrenginys

220,00 €

Prekės užsakymas
Dėl šios prekės užsakymo kreipkitės +37062012300 arba info@s-sportas.lt

Švari įranga net ir tuomet, kai esate kelyje: su mobiliu plovimo įrenginiu, kuris turi ir priedų dėžę su priedais lauko įrangai valyti. Integruota ličio jonų baterija ir nuimama vandens talpa leidžia įrenginį naudoti be elektros ar vandens šaltinio. Švelnus, tačiau efektyvus žemo slėgio plokščias purkštuvas idealiai tinka jautriems paviršiams. LED ekranas taip pat informuoja apie akumuliatoriaus būklę. Adventure box privalumai: universalus šepetys su mikštais šereliais gali būti pritvirtintas prie purškimo pistoleto ir pašalinti prikibusius nešvarumus, įsiurbimo žarna leidžia naudoti alternatyvius vandens šaltinius, tokius kaip gręžiniai ar vandens talpos, o priedų dėžutė gali būti lengvai pritvirtinama prie įrenginio.

  1. Ličio jonų baterija
  2. Spiralinė žarna, 2.8 m
  3. Plokščios srovės antgalis
  4. Įrenginio filtras
  5. Akumuliatoriaus įkrovimo laidas
  6. Daiktadėžė
  7. Universalus šepetys
  8. Su integruotu vandens filtru
  9. Pasiurbimo žarna
Slėgio lygis Žemas slėgis
Vandens srautas (l/min) 2
Akumuliatoriaus įkrovimo laikas (min) 180
svoris (be priedų) (kg) 2,2
Matmenys (I x P x A) (mm) 277 x 234 x 293
Vandens talpa (l) 4

Susijusios prekės