Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Lezyne žibintas Femto Drive USB Front black Padidinti

LEZYNE FEMTO USB DRIVE priekinis žibintas

18,00 €

Prekės užsakymas
Dėl šios prekės užsakymo kreipkitės +37062012300 arba info@s-sportas.lt

Lezyne Femto USB Drive - priekinis žibintas.

Kompaktiškas, itin lengvas USB įkraunamas LED dviračių saugos žibintas. Jo patvari kartu suformuota konstrukcija yra minimali ir turi IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimą. Universalus tvirtinimo dirželis greitai pritvirtinamas prie įvairių dydžių strypų. Penki režimai. Pritaikytas plataus kampo optinis objektyvas užtikrina iki 270° matomumą. Femto USB Front gali veikti iki 20 valandų ir yra lengvai įkraunamas naudojant pridedamą Micro USB laidą. Saugus, sriegiuotas kompozicinės matricos dangtelis išlaiko USB prievadą švarų ir sandarų. Femto USB puikiai tinka keliaujantiems į darbą ir atgal bei laisvalaikio dviratininkams, ieškantiems paprasto ir nebrangaus būdo padidinti matomumą.

  1. Maksimalus liumenų srautas: 15
  2. Svoris: 22g
  3. Maksimalus veikimo laikas: 22 valandos
  4. Įkrovimo laikas: 2:30 val

Femto USB Chart

Susijusios prekės