Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ROSSIGNOL X-IUM SKATING WCS-S2 lygumų slidinėjimo slidės

589,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ROSSIGNOL X-IUM SKATING WCS-S2 - lygumų slidinėjimo slidės laisvam stiliui.

Geriausios Rossignol slidės lenktynėms, kai reikia optimalaus kainos ir kokybės produkto. Iki Rossginol Premium modelio pasirodymo, buvo naudojamos Pasaulio taurės varžybose, pasižymi savo dinamiškumu, stabilumu ir puikiu slydimu.
Slidės vidinė konstrukcija iš korio tipo medžiagos yra labai lengva ir standi, kad būtų galima pasiekti aukštą slidinėjimo greitį. Slidės naudoja Turnamic® sistemą, kuri leidžia slidei lankstytis per visą ilgį, o varžtai negadina struktūros.

Nomex® Honeycomb slidės viduje yra itin lengvas korio formos pluoštas, pasižymintis dideliu stiprumo ir svorio santykiu, suteikiančiu „spyruokliavimo“ jausmą atsispyrimo metu.
Active Cap konstrukcija išlaiko standumo ir lankstumo balansą nuo priekio iki galo, kad slidės būtų stabilios bet kokiomis sąlygomis.

Svoris: viena 186 cm ilgio slidė sveria 550 gr.

,

Susijusios prekės