Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA S7 moteriškas hidrokostiumas

176,00 €

-20%

220,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA S7 - moterikšas plaukimo kostiumas ilgomis rankovėmis. Hidrokostiumas yra idealus tiems, kurie pereina iš baseino ir pradeda plaukti atvirame vandenyje. 

  1. Naujasis Orca S7 - paprastesnė alternatyva Orca 3.8 kostiumui. 
  2. Dilbio srityje uždėtas silikono sluoksnis, kuris pagauna vandenį grybšnio metu ir padidina jėgą.
  3. Kaklas iškirptas taip, kad patektų kuo mažiau vandens ir mažintų pasipriešinimą.

TINKAMAS: PROGRESSIVE SWIMMER

Yamamoto 

YAMAMOTO - kostiumas pagamintas iš aukščiausio lygio neopreno medžiagos.

INFINITYSKIN.png 

Infinity skin - vidinė hidrokostiumo danga dedama rankų ir pečių srityje, kad nevaržytų judesių plaukiant. 1.5 mm neoprenas su Infinity Skin pamušalu užtikrina tamprumą, elastingumą, norimą judesių amplitudę.

39-CELL.png 

39-cell Yamamoto - neoprenas yra itin lankstus, suteikiantis nevaržomo plaukimo jausmą. Šis neoprenas nesugeria vandens ir neįgauna papildomo svorio, vadinasi netrukdo plaukti greičiau. Tai puikus balansas tarp plūdrumo ir lankstumo. Šis neoprenas pripažintas geriausiu savo klasėje. 

NANO-SCS.png 

Super Composite Skin (SCS) yra neopreno danga, kurios dėka ant jo neužsilaiko vanduo, išlipus iš vandens ir mažina pasipriešinimą, kai jis yra vandenyje. 

HYDROLITE.png 

HydroLite padeda lengviau nusivilkti kostiumą. Ši technologija kartu su SCS danga padeda vandeniui nuslysti nuo jūsų kostiumo, jo nepraleidžiant. Žymiai pagerindama jūsų hidrodinamiką.

Susijusios prekės