Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

POWERSLIDE PHUZION UNIVERSE 3W vaikiški riedučiai

119,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

POWERSLIDE PHUZION UNIVERSE - vaikiški 3 ratukų riedučiai.

Greitas, gaivus ir smagus – POWERSLIDE Phuzion Universe 3W puikūs riedučiai vaikams, kurie tik pradeda sportuoti.

Turi patvarų batą su stabiliu palaikymu, kuris suteikia vaikui visą reikalingą paramą, kai jis įgyja pasitikėjimo ir mokosi riedėti. Žinoma, riedučiai turi būti patogūs, o šie įspūdingi vaikiški riedučiai turi aukštos kokybės pamušalą su daugybe paminkštinimų, suteikiančių mažajam riedutininkui didelį patogumą. POWERSLIDE Phuzion Universe 3W yra protinga investicija tėvams. Visi žinome, kaip greitai vaikai auga, o šie naujoviški riedučiai yra reguliuojamo dydžio, todėl žinote, kad augant ir tobulinant įgūdžius vaikas turės aukštos kokybės, gerai priglundančius riedučius.

Tradicinė Phuzion Universe 3W 3 ratų sąranka yra greita, tuo pačiu suteikiant vaikui stabilų pagrindą mokytis čiuožimo riedučiais pagrindų. Guminis stabdys suteikia vaikui kontrolę, kurios reikia, kad sustotų užtikrintai. Su aukštos kokybės ratais ir lygiais WICKED ABEC 7 guoliais. 

Susijusios prekės