Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SILVA SPECTRA O lempa

600,00 €

-20%

750,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SILVA SPECTRA O - lempa. 10 000 lm.

Spectra O yra stulbinantis priekinis žibintas, kuris naktį paverčia diena ir suteikia neįtikėtinai stiprią 10 000 liumenų šviesą. Priekinis žibintas turi 8 didelės galios LED lemputes, kartu su galinga 96 Wh baterija. Spectra O skirtas naktiniam orientavimosi sportui ar trail bėgimui.

TOBULA ŠVIESA
Spectra yra pats galingiausias Silva priekinis žibintas, kurio šviesos srautas yra 10 000 liumenų. Spectra O turi 8 galingas LED lemputes ir Silva Intelligent Light – unikalų tolimo ir artimo prožektorių derinį. Yra 5 skirtingi apšvietimo nustatymai, nuo 10 000 iki 80 liumenų, kad būtų galima optimizuoti apšvietimą pagal jūsų greitį ar aktyvumą arba taupyti akumuliatoriaus laiką, kai reikia. Intuityviai perjunkite tarp penkių ryškumo lygių paspausdami didelius priekinio žibinto mygtukus +/- arba naudodami pridedamą Spectra nuotolinio valdymo pultą.

Siekiant sukurti tobulą ir stipriausią šviesą, Spectra sukurta su pasaulinio lygio Cree XLamp XHP50.2 LED ir LEDil TINA2-RS lęšiais. Cree LED yra naujos kartos itin didelės galios šviesos diodai, užtikrinantys geriausią liumenų tankį, patikimumą ir spalvų nuoseklumą. LEDil lęšiai pasižymi puikiu spindulio kampu ir dideliu atsparumu UV bei temperatūrai.

Spectra lempos blokas turi lankstų pasvirimo kampą, kad galėtumėte reguliuoti šviesos spindulį ten, kur to norite. Jį galima nesunkiai modifikuoti veiklos metu.

OPTIMALUS VĖSINIMAS
Dėl itin didelio šviesos srauto reikia ypatingo vėsinimo. Spectra sukurtas optimaliam vėsinimui visais aspektais. Aušintuvas pagamintas iš šaltai kalto aliuminio su bangos formos sienelėmis papildomam aušinimo paviršiui. Taip pat yra įmontuotas temperatūros jutiklis, kuris reguliuoja šilumą optimaliam veikimui.

ĮSKAIČIUOTI PRIEDAI IR MONTAVIMO PARINKTYS
Spectra sukurta įvairioms veikloms ir gali būti lengvai perjungiama tarp skirtingų tvirtinimo priedų. Bateriją taip pat galima nešiotis įvairiais būdais, naudojant skirtingus akumuliatoriaus priedus ir laidus.

Pridedami priedai: 

Spectra nuotolinio valdymo pultas su riešo tvirtinimu. Naudokite nuotolinio valdymo pultą, kad padidintumėte apšvietimą esant techninei vietovei arba greitai pritemdykite šviesą, kai sutinkate kitus žmones.
Spectra galvos laikiklis pagamintas iš neopreno ir su reguliavimo dirželiais viršuje, šonuose ir gale. Galvos laikiklis yra kaip galvos juostelė, o Spectra lempą galite tiesiog spustelėdami įstumti ir ištraukti iš lizdo. Dvi kabelio kilpos šonuose užtikrina, kad kabelis liktų vietoje.
Spectra Battery Charger įkrauna akumuliatorių per mažiau nei 4 valandas.

GALINGA 96 WH BATERIJA
Spectra O turi galingą ir įkraunamą 96 Wh bateriją, kurios maksimalus degimo laikas yra 3 valandos maksimaliu lygiu ir iki 80 valandų minimaliu lygiu.

Akumuliatoriaus indikatorius informuoja, kada reikia įkrauti akumuliatorių. Kai akumuliatoriaus įkrovos lygis yra 10%, įmontuotas įspėjimas apie išsikrovusį akumuliatorių automatiškai nustato apšvietimą į 250 liumenų rezervinį režimą, kuris trunka 1 valandą.

Papildoma Spectra Double Battery Connector leidžia naudoti du akumuliatoriaus šaltinius kaip vieną, tiesiog prijungus dvi Spectra baterijas. Jis puikiai tinka ilgesnėms veikloms ir treniruotėms, nes galite sutelkti dėmesį į pačią veiklą, nesustodami perjungti ar įkrauti akumuliatorių. Jį galima įsigyti atskirai.

  1. 10 000 liumenų
  2. Galinga 96 Wh baterija su baterijos indikacija
  3. 8 didelės galios LED lemputės
  4. 5 ryškumo lygiai – nuo 80 iki 10 000 liumenų
  5. Silva Intelligent light – unikalustolimo ir artimo prožektorių derinys
  6. Lankstus pakreipimo kampas, skirtas reguliuoti šviesos spindulį
  7. Sukurtas optimaliam vėsinimui
  8. Atsparus vandeniui – tiek priekinis žibintas, tiek baterija atitinka IPX5 standartą
  9. Naujos kartos Cree LED ir LEDil lęšiai tobulai apšvietimui
  10. Pridedamas Spectra nuotolinio valdymo pultas
  11. Pridedamas Spectra galvos laikiklis
  12. Pridedamas Spectra akumuliatoriaus įkroviklis
Prekės kodas 37913
Priedai Baterija, nuotolinio valdymo pulto komplektas, įkroviklis, laikiklis ant galvos, trumpas vadovas, USB-C laidas
Baterija Li-Ion 96 Wh / 14.4 V / 6.7 Ah
Baterijos veikimo identifikatorius Taip, 5 lygių
Lemputės tipas 8 x high power LEDs
Medžiaga ABS, PC, TPU, Aluminum, PA
Lumen  10 000 lm
IP Class IPX5
Svoris (su baterija) 763 g

Susijusios prekės