Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

CASTELLI ALPHA ROS 2 vyriška dviratininko striukė

300,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

CASTELLI ALPHA ROS 2 - vyriška dviratininko striukė.

Aukščiausiai įvertinta žieminė striukė, suteikianti šilumą, gera kvėpavimą ir aukšto lygio apsaugą nuo lietaus, taip pat ji yra minkšta ir patogiai priglundanti. Ši striukė rodo kelią, kaip turi "veikti" žieminė striukė.

  1. GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 audinys, apsaugantis nuo vėjo, puikiai kvėpuojantis ir veiksmingai apsaugo nuo lietaus.
  2. Siūlės su siūlių sandarinimu ant pečių sumažina tikimybę, kad vanduo pateks per susiuvimą.
  3. Dvisluoksnė Alpha konstrukcija atskiria izoliacinį sluoksnį nuo vėjo / vandens barjero.
  4. Vandeniui atsparus YKK® Vislon® užtrauktukas.
  5. Tamprūs audiniai puikiai priglunda prie kūno ir tinka įvairiems kūno tipams.
  6. Nugaros ventiliacija.
  7. 3 galinės kišenės su lazeriu išpjautomis drėgmės išleidimo angomis.
  8. Saugi šoninė kišenė su užtrauktuku vertingiems daiktams.

Cyclingnews.com teigia, kad ši striukė „nustato visiškai naują etaloną, ką gali pasiekti žieminė dviratininko striukė“, ir būtent tokia, Castelli nuomone, turėtų būti tobula žieminė striukė. Castelli kurdami šia striukę sprendė kelias problemas. Pirmoji problema susijusi su drėgmės valdymu. Net geriausi šiuo metu turimi audiniai užtikrina gerą kvėpavimą, tačiau nespėja išgarinti prakaito, susidarančio intensyvaus važiavimo metu. Taigi Castelli išrado dviejų sluoksnių konstrukciją, kuri leidžia atidaryti išorinį nuo vėjo saugantį sluoksnį, išlaikant izoliacinį sluoksnį uždarytą ir taip leidžiant oro srautui striukės viduje pašalinti drėgmę, išvengiant tiesioginio kontakto su oda. Šių metų naujiena – minkštesnis, šiltesnis 3D izoliacinio sluoksnio audinys, užtikrinantis geresnę šilumą, drėgmės valdymą ir prigludimą. Toliau Castelli sutelkė dėmesį į angas: kaklą, juosmenį ir, svarbiausia, riešus. Kaklas aukštas ir suformuotas taip, kad galėtų judėti kartu su jumis, nesvarbu, ar stovite, ar esate judrioje pozicijoje. Juosmeniui sukūrė tamprų sluoksnį, kuris yra lygus ir visiškai apsaugo nuo vėjo. Šių metų naujiena – visiškai nauja dviejų sluoksnių riešo anga su vidiniu sluoksniu, kuris keliauja po pirštine ir tvirtai priglunda prie riešo, ir išoriniu sluoksniu, kuris keliauja ant pirštinės, kad bet koks lietus liktų išorėje ir nepatektų į vidų. Žinoma, puiki striukė taip pat naudojama ir šlapiomis sąlygomis, todėl Castelli naudojo GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® audinį kartu su vandeniui atspariomis siūlių juostomis kritinėse siūlėse aplink pečius. Kitos siūlės yra paslėptos nuo tiesioginio vandens srauto, o vandeniui atsparaus audinio apdorojimo pakanka, kad į vidų nepatektų dauguma drėgmės. Castelli vadina jį „iš esmės atspariu vandeniui“, remdamiesi savo subjektyviu sprendimu, norėdami rasti pusiausvyrą tarp apsaugos nuo vandens, pralaidumo orui ir komforto. Tai nereiškia, kad joks lašas niekada nepateks į vidų, bet ilgai važiuojant per tikrą lietų - išliekate sausi. Dėl visų šių savybių ji yra mėgstamiausia Castelli darbuotojų ir daugelio jų ambasadorių ir yra universaliausia kada nors sukurta striukė, skirta treniruotėms šaltu oru.

Svoris: 522 g
Temperatūra: -5°C - 10°C

Susijusios prekės