Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Gold Nutrition vitaminai Liquid Magnesium 250mg 25ml Padidinti

GOLD NUTRITION LIQUID MAGNESIUM maisto papildai

1,50 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Nuolaida Sutaupote
10 20% Iki 3,00 €

GOLD NUTRITION LIQUID MAGNESIUM - maisto papildai.

Skystas magnis, kurio formulės sudėtyje yra magnio citrato ir magnio bis-glicinato, dviejų magnio formų, pasižyminčių dideliu biologiniu prieinamumu ir absorbcija.

Viena pagrindinių Magnio funkcijų – prisidėti prie raumenų atpalaidavimo: kai trūksta magnio, gali atsirasti raumenų spazmai, mėšlungis. Magnis taip pat labai svarbus nervų veiklai. Sportininkams, ypač tiems, kurie užsiima ištvermės sportu ir ilgai treniruojasi, magnio trūkumas dažniausiai atsiranda dėl jo susidėvėjimo raumenų lygmenyje, taip pat dėl jo pašalinimo per prakaitą.

Magnis taip pat yra būtinas ląstelių hidratacijai, nes dėl jo membrana pralaidi vandeniui ir elektrolitų skysčiams, o tai labai svarbu, ypač ilgalaikio sporto metu. Todėl magnio papildai yra būtini visiems sportininkams, siekiant išvengti raumenų nuovargio ir pagerinti atsigavimą po treniruotės.

Ši formulė buvo dar praturtinta vitaminu B6, kuris padidina šio mineralo įsisavinimą ir naudojimą; riboflavinas ir pantoteno rūgštis, dalyvaujantys energijos apykaitoje, kurių teisingas funkcionavimas yra būtinas atliekant didesnio intensyvumo pratimus.

Vartojimas: Gerkite po 1 buteliuką per dieną prieš, per ar po treniruotės. Prieš vartojant gerai suplakti. Šis papildas ypač tinka ilgoms treniruotėms ir lenktynėms. Jis taip pat gali būti naudojamas reguliariai intensyviausiu sporto sezono laikotarpiu, siekiant optimizuoti magnio kiekį organizme, nes tai yra vienas iš mineralų, kurių sportininkams dažnai trūksta.

SUDĖTIS: Vanduo, drėgmę išlaikanti medžiaga (glicerolis), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, natrio citratas, citrinų rūgštis), magnio citratas, magnio bis-glicinatas, citrinų skonis, tirštikliai (celiuliozės derva, ksantano derva), konservantas (kalio sorbatas), kalcio D-pantotenatas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas.

Riboflavinas 0,7 mg
Vitaminas B6 0,7 mg
Pantoteno rūgštis 3 mg
Magnis 250 mg

Susijusios prekės