Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Gold Nutrition prieš treniruotę gėrimas Pre Workout Impact 400g watermeleon Padidinti

GOLD NUTRITION PRE WORKOUT IMPACT gėrimas prieš treniruotę

37,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION PRE WORKOUT IMPACT - gėrimas prieš treniruotę.

Ar norite papildo, kuris suteiktų jums maksimalią sprogstamą jėgą? „Pre Workout Impact“ pagerina raumenų susitraukimą ir padidina energijos lygį, taip pat baltymų sintezę ir raumenų augimą.

Jei jūsų tikslas priklauso nuo sprogstamos jėgos, raumenų masės ir energijos, formulė, kurios ieškote, yra ši.
„Pre-Workout Impact“ padeda atkurti raumenis ir atitolina nuovargį, užtikrinant, kad treniruotės būtų maksimaliai išnaudotos. Sujungia L-argininą (kraujagyslių išsiplėtimą), kofeiną (ergogeninį poveikį), Maca ir Guarana augalų ekstraktus, kurie pasižymi stimuliuojančiu poveikiu, didina fizinį atsparumą ir mažina nuovargio jausmą.

Pre-workout Impact – tai formulė, kuri skatina sprogstamą jėgą, raumenų masės augimą ir energijos padidėjimą, o tuo pačiu atitolina nuovargio pradžią bei palengvina raumenų atsigavimą ir regeneraciją. 

  1. Ištirtas efektyvesnis kiekvienos sudedamosios dalies kiekis.
  2. Kofeinas išgaunamas iš kavos pupelių (natūralesnis nei bevandenis sintetinės kilmės kofeinas).
  3. Jo energetines savybes taip pat lemia maca ir guaraná.

Vartojimas: Išgerkite vieną porciją 30–45 minutes prieš treniruotę. Norėdami paruošti kokteilį, į 250 ml vandens įpilkite 22 g. Gerai išmaišykite.

Sudėtis: L-argininas, kreatino monohidratas, L-citrulinas, beta-alaninas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), taurinas, kvapioji medžiaga, dažiklis (burokėlių raudonis), Coffeine® (natūralus bevandenis kavos pupelių kofeinas), Lepidium meyenni W. (šaknis), guaranos ekstraktas (Paullinia Cupana K., sėklos, 12% kofeino), saldiklis (sukralozė). Jame gali būti glitimo, pieno, kiaušinių, sojos ir lubino pėdsakų.

Sudėtis Porcijoje (22g)
Argininas 4800mg
Kreatino monohidratas 3800mg
Citrulinas 3500mg
Beta-alaninas 3500mg
Taurinas 1000mg
Kofeinas 223mg
Maca 200mg
Guarana 125mg

Susijusios prekės