Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SCOTT FOIL RC 2023

SCOTT FOIL RC 2023

Naujasis SCOTT Foil RC - sekantis žingsnis dviračių aero srityje.

Tai dviratis, kuris tinkamas tiek Pro turo lygio sportininkui, tiek ir greičio geidžiančiam mėgėjui. Tai greičiausias plento dviratis, kurį iki šiol sukūrė SCOTT. Su ankstesnės kartos SCOTT Foil buvo pasiektos beveik visos pagrindinės plento dviračių pergalės. Po 2021 metų UCI taisyklių pakeitimo, SCOTT konstruktoriai ir inžinieriai galėjo iš esmės atnaujinti aero segmento dviratį. Kurdami naują dviratį, jį vertino kaip vieną iš 3 sudėtinių dalių (dviratis, komponentai, dviratininkas), kad būtų gautas optimalus dizainas. Kartu su aero specialistais iš Drag2Zero gautas greitesnis dviratis – 78 sekundėmis greitesnis per 40 km, lyginant su senuoju Foil. Tačiau dviratis ne tik greitesnis, bet ir lengvesnis, turintis daugiau komforto. Naudojama F01 Airfoil technologija vamzdžių formai, užpatentuotas „ofsetinis“ šakės kotas, kuris leidžia paslėpti visus trosus rėmo viduje, gilesnės rėmo formos, aukštesnė šakės viršutinė dalis, plonesnis „seat-tube“ vamzdis, 10 laipsnių į galinį ratą pakreipti „seat-stay“ vamzdžiai, nukreipiantis oro srautą į ratą. Taip pat pilnai paslėpti stabdžių „kaliperiai“ ir į rėmą visiškai sukišti ašių galai. Visos šios technologijos, veikiančios kartu, duoda puikų rezultatą.

Testuota daugiau nei 300 skirtingų dizainų. Testų metu net 30 procentų sumažintas naudojamų anglies pluošto lakštų kiekis (lyginant su ankstesne Foil versija). Ypatingas dėmesys smulkioms detalėms leido sumažinti svorį, bet išlaikė standumą. Naujasis rėmas sveria 915 gramų (Foil RC Ultimate), o visas dviratis - 7,22 kg, kas yra tikrai įspūdingas svoris aero kategorijos dviračiui. Reikia pažymėti, kad stipriai pagerintas ne tik svoris ir aerodinamika, bet ir komfortas. Prie to prisidėjo naujas patentuotas Syncros Duncan SL CFT balnelio kotas. Šis komponentas keičia savo amortizacines savynes priklausomai nuo apkrovos ir spaudimo būdo. Atnaujinta ir vairo forma – naujasis Syncros Creston IC SL Aero vairas ir vairo iškyša patobulinti vėjo tunelyje. Dviratis komplektuojamas su 25 mm padanga priekyje ir 28mm padanga gale. O didžiausia telpanti padanga yra 30 mm.

2023 metais bus išleistos 5 Foil versijos: Foil RC Ultimate, Foil RC Pro, Foil RC 10, Foil RC 20 ir Foil RC 30.

Galimi išankstiniai užsakymai. Dviračių gavimas nuo 2023 kovo mėn.

Dėl platesnės informacijos kreiptis vilnius@s-sportas.lt