Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GOLD NUTRITION TOTAL WHEY baltymai

42,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION TOTAL WHEY - baltymai.

Juose yra prebiotikų ir probiotikų, kurie padeda žarnyno florai efektyviau įsisavinti maistines medžiagas, o tai padeda visiems besimaitinantiems būti sveikesniems ir pasiekti geresnių rezultatų.

Su mažu riebalų kiekiu ir mažai angliavandenių, Total Whey sudėtyje yra daug koncentruotų ir izoliuotų iš pieno išrūgų baltymų.

Norėdami papildyti formulę, Gold Nutrition įtraukė virškinimo fermentų kompleksą ir patentuotą simbiotiką – Lactowise® – su probiotiniais ir prebiotiniais ingredientais, kurie prisideda prie žarnyno sveikatos. Šių dviejų ingredientų derinys pagerina maistinių medžiagų įsisavinimą ir padidina jau žinomą baltymų išrūgų naudą, gerina kūno linijas.

  1. Skatina maksimalų raumenų apibrėžimą.
  2. Padeda išvengti raumenų audinio sunaikinimo, kuris atsiranda po intensyvių ir nuoseklių treniruočių.
  3. Daug baltymų turinčių dietų papildymas, siekiant skatinti riebalų praradimą.

Naudojimas: jei treniruojatės, gerkite vieną porciją (2 kokteilius) per dieną. Galite išgerti kokteilį 1 valandą prieš treniruotę ir kitą po treniruotės. Paruošti kokteilį yra paprasta, į 150 ml vandens įpilkite vieną samtelį (26 g) ir gerai išplakite. Štai ir viskas!

SUDĖTIS: Išrūgų baltymų koncentratai (emulsiklis (sojų lecitinas)) [50%], ISOLAC® Instant (išrūgų baltymų izoliatai, emulsiklis (sojų lecitinas)) [35%], ploni kakavos milteliai, tirštikliai (guaro derva, ksantano derva), aromatas. , emulsiklis (sojų lecitinas), laktazė [0,5%], bromelainas [0,33%], papaino ekstraktas (sulfitai) [0, 33%], saldiklis (sukralozė), natrio chloridas, Lactowise® (patentuotas LactoSpora® (Bacillus co) mišinys ) ir Fenumannan® (galaktomananai iš graikiško šieno sėklų – Trigonella foenum – graecum L.)). Pagaminta patalpose, kuriose tvarkomi kiaušiniai ir žuvis, todėl gali būti jų pėdsakų.

MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100g 1 porcijoje
Energetinė vertė 1652kJ/391kcal 429kJ/102kcal
Riebalai 6,7g 1,7g
iš kurių sočiųjų 4,2g 1,1g
Angliavandeniai 6,7g 1,8g
iš kurių cukrų 2,6g 0,7g
Baltymai 74g 19g
Druskos 0,4g 0,1g
Kalcis 450mg 117mg

Susijusios prekės