Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

MAVIC CROSSMAX BOA dviratininko MTB batai

130,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

MAVIC CROSSMAX BOA - batai MTB dviratininkui.

Su Boa® Fit System ir erdvia pirštų vieta šie lengvi batai yra patogūs ir veiksmingi.

Boa® Fit sistema susideda iš trijų sudedamųjų dalių: mikroreguliuojamo ratuko, itin tvirtų lengvų raištelių ir mažos trinties kreiptuvų. Kiekviena unikali konfigūracija sukurta taip, kad būtų greita, naudojama be pastangų ir tiksli.

Lankstus sintetinio mikropluošto viršus užtikrina optimalų prigludimą ir pralaidumą orui. Strategiškai išdėstytos lazeriu išpjautos skylės papildomai ventiliacijai. 3D EVA liežuvis apkabina pėdą tinkamose vietose, kad būtų maksimalus komfortas. Aukštos kokybės Ortholite vidpadis užtikrina ilgalaikį komfortą ir efektyvumą. Erdvesnė pirštų vieta.

Energy Grip Terra išorinis padas ir Contagrip sukibimas ir energijos perdavimas kintamoje vietovėje. Energijos perdavimas: 40

SVORIS: 310g

TIPAS: MTB

Susijusios prekės