Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

COMPRESSPORT PRO RACING WINTER TRAIL bėgimo kojinės

30,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

COMPRESSPORT PRO RACING WINTER TRAIL - bėgimo kojinės. 

Su termoapsauga, kompresinės bėgimo kojinės, kad kojos būtų šiltos, sausos ir palaikomos žiemos bėgimų metu.

Žiemos mėnesiais trail bėgimas gali būti labai smagus, jei tik jūsų kojos bus šiltos. Ir būtent čia Winter Trail kojinės gali padėti. Šios bėgimo bekele kojinės, specialiai sukurtos suderinti laipsnišką suspaudimą su apsauga ir itin efektyvia šiluma, išliks prigludusios ir stabilios šalčiausiomis sąlygomis. Pėdų sritys, kurios, kaip įrodyta, atšąla bėgimo metu, turi termiškai apsauginį merino vilnos ir šilko mišinį, užtikrinantį maksimalią apsaugą ir šilumą. Jos yra sujungtas su kvėpuojančiomis ventiliacinėmis plokštėmis, kad greitai pašalintų prakaitą ir drėgmę, todėl jūsų kojos išliks sausos. Aukštesnis nei Run modelis siūlo naują, patobulintą pėdos, Achilo ir kulkšnių apsaugą dėl storesnių, tankesnių 3D.dots aplink blauzdą. Kiti taškai kartu su 360 laipsnių lanko atrama neleidžia medžiagai susisukti, sumažina pūslių susidarymo riziką ir pagerina batų sukibimą, kad būtų užtikrintas stabilumas nelygioje vietovėje. Tikslinis suspaudimas pagerina kraujotaką, o sustiprintas pirštų paminkštinimas apsaugo jūsų pirštus ir kojų nagus ant uolėtos žemės. Taigi, kai žiema atneš sniegą, šaltį ir ledą, tiesiog užsimaukite Winter Trail kojines ir bėgiokite toliau.

  1. Optimali termoapsauga dėl merino vilnos ir šilkmedžio šilko pluoštų mišinio, kad jūsų kojos būtų šiltos.
  2. Laipsniškas suspaudimas suteikia papildomos atramos ir pagerina kraujotaką, padeda išlaikyti kojas šiltas bėgant šaltuoju metų laiku.
  3. 3D.dot technologija užtikrina optimalią apsaugą ir amortizaciją.

SUDĖTIS: 86% poliamidas, 8% elastanas, 5% merino vilna, 1% šilkmedžio šilkas.
SVORIS: 51 g

Susijusios prekės