Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

NIKE TECHKNIT ULTRA vyriški bėgimo marškinėliai

65,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

NIKE TECHKNIT ULTRA - vyriški bėgimo marškinėliai.

Ypatingai Kvėpuojantys. Lengvi kaip oras. Nike Dri-FIT ADV TeckKnit Ultra marškinėliai turi kvėpuojančią, prakaitą sugeriančią technologiją, kuri padeda išlaikyti vėsumo jausmą. Jų pažangus dizainas pritaikytas judėjimui, todėl galite nevaržomai bėgti.

Nike Dri-FIT ADV technologija sujungia drėgmę sugeriantį audinį su pažangia inžinerija ir funkcijomis, padedančiomis išlikti sausai ir patogiai. Minimalus susiuvimas suteikia minkštumo ir glotnumo pojūtį.

Kvėpuojantis megztas audinys ties krūtine, viršutine nugaros dalimi ir rankovėmis padeda išlaikyti oro tekėjimą, kad bėgant būtų vėsu. NIKE išbandė tikrus bėgikus, kad sužinotų, kur labiausiai bėgikai įkaista ir įrengtų ventiliaciją pagrindinėse zonose.

SUDĖTIS: 100% perdirbtas poliesteris.

Susijusios prekės