Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Swix parafinas TS6B -6/-12 blue 40g Padidinti

SWIX TS6B parafinas

55,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SWIX TS6B - parafinas. Lenktynių vaškas. Rekomenduojamas esant temperatūrai nuo -6°C iki -12°C.

  1. Puikios sausos trinties savybės
  2. Atstumiantis nešvarumus
  3. Mėgstamas lygumų ir kalnų slidinėjimo slidininkų
  4. Treniruotėms ir lenktynėms

TS6B yra antras pagal kietumą vaškas TS linijoje ir yra puikus pasirinkimas įprastomis žiemos sąlygomis tiek lygumų, tiek kalnų slidinėjimui. Jis yra mėgstamas aptarnaujančio personalo dėl savo išskirtinio patvarumo ir puikaus slydimo nešvariu sniegu. Tai pasiekiama naudojant naujus priedus, kurie taip pat sumažina trintį ant labai šalto sniego. Nepaisant to, kad vaškas skirtas šaltoms oro sąlygoms, jo lydymosi temperatūra palengvina naudojimą nei daugelis panašių vaškų šioje srityje, nepakenkiant jo slydimo savybėms. Vaškavimo lygintuvo greitis turi būti apytiksliai 8-10 sekundžių lygumų ar kalnų slidėms. Atšaldžius iki kambario temperatūros (10 min.), vašką galima pakartotinai pašildyti, kad būtų geresnis patvarumas. Nubraukite palaukę maždaug minutę. Norint efektyviai išlydyti vašką, svarbu turėti gerą vaškavimo lygintuvą. TS6B gali būti naudojamas kaip vienas lenktyninis vaškas arba kaip bazinis vaškas kitiems lenktyniniams produktams. Rekomenduojama lygintuvo vaškavimo temperatūra: 155°C.

Susijusios prekės