Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SILCA STRIPCHIP HOT MELT grandinės vaškas

30,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SILCA STRIPCHIP HOT MELT - grandinės vaškas.

Pašalinkite bet kokių šiurkščių valiklių ar riebalų šalinimo priemonių poreikį grandinei vaškuoti. Įmeskite vieną StripChip kvadratą į karštą vašką, leiskite grandinėlei pabūti vaške 10 minučių, ištraukus pakabinkite ir leiskite išdžiūti. Vašką galima naudoti pakartotinai.

  1. Oleogelio vaško pagrindu sukurta formulė
  2. Nereikia naudoti stiprių riebalų šalinimo priemonių
  3. Vienai naujai grandinei su gamykliniu tepalu naudokite vieną drožlę
  4. Tepalą paverčia į vašką panašia medžiaga
  5. Nemažėja našumas
  6. Nuo grandinės gamyklinėje pakuotėje iki vaškuotos grandinės per 10 minučių

Nebereikia riebalų šalinimo paruošimo: „StripChip“ pašalina poreikį nuriebalinti naujas gamyklines grandines. 

Pažangi technologija: Kiekviena StripChip riebalų šalinimo priedo dalis susijungia su gamykliniu tepalu, randamu naujose grandinėse, paversdama jį vašku. Pažangi SILCA technologija taupo laiką ir išlaidas, tuo pačiu užtikrindama švarų, tylų ir itin efektyvų grandinės veikimą.

Patogi forma: StripChip parduodamas kaip saldainių batonėlis, kiekviename batonėlyje yra šeši vienetai (po 12 gramų). Naudojant vieną grandinę, efektyviai pašalinamas gamyklinis tepalas, todėl karšto lydalo vaškas gali prasiskverbti į vidines grandinės kaiščių ir ritinėlių dalis.

Paprastas pritaikymas: sklandžiai integruotas su SILCA Super Secret Chain Blend Hot Melt Wax, StripChip užtikrina nesudėtingą panaudojimo procesą. Atlikite paprastus veiksmus, kad pasiektumėte optimalius rezultatus, kad grandinės priežiūra būtų paprasta ir be rūpesčių.

Susijusios prekės