Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SILVA STRIVE MOUNTAIN PACK 23+3 kuprinė

100,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SILVA STRIVE MOUNTAIN PACK 23+3 - kuprinė.

Silva Mountain Pack 23+3 yra puikus jūsų bėgimo partneris. Kuprinė yra lengva, patogi, su unikalia Silva Embrace sistema, sukurta taip, kad puikiai priglustų prie kūno.

„Silva Embrace System“ yra nešiojimo sistema, sukurta taip, kad ji tinkamai jus apkabintų ir užtikrintų, kad kuprinė nešokinėtų ant nugaros. Tai dviejų sluoksnių nešiojimo sistema su šoniniais sparnais, kurie tvirtai "apkabina", ir su trimis tvirtinimo taškais, kurie užtikrina didesnį stabilumą. Dėl šios sistemos kuprinę labai patogu nešiotis ir su ja bėgioti. „Silva Embrace System“ taip pat padeda pagerinti svorio paskirstymą tarp pečių, nugaros ir juosmens, todėl su ja lengva bėgti, net ir esant dideliam svoriui.

Su Strive Mountain Pack jūsų įranga, drabužiai ar telefonas bus apsaugoti net lietingu oru. Bėgimo kuprinė turi oro sąlygoms atsparų ritininį užsegimą, sustiprintą dugną ir užtrauktuku užsegamas kišenes smulkesniems daiktams. Medžiagos, iš kurių pagaminta kurpinė, greitai džiūsta.

Vidinį skyrių sudaro didelis skyrius ir mažas užtrauktuku užsegamas skyrelis – idealiai tinka priekinio žibinto baterijai. Taip pat paruošta vieta hidratacijos rezervuarui (nepridedamas), turi tvirtinimo kilpas ir kabliukus žarnelei.

Kuprinėje yra švilpukas avarinėms situacijoms ir šviesą atspindinčios detalės, užtikrinančios puikų matomumą bėgiojant tamsoje.

Susijusios prekės