Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ODLO PERFORMANCE REVOLUTION vyriški termo marškinėliai

55,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

Odlo Performance Evolution Warm - vyriški marškinėliai (apatinis sluoksnis) sportui ir aktyviam laisvalaikiui.

Šis sklandus pirmasis sluoksnis turi vėdinimo zonas, sukurtas atsižvelgiant į kūno išlinkius, todėl užtikrina puikų termoreguliavimą ir puikią judėjimo laisvę, užtikrinančią optimalią klimato kontrolę ir neribotą pojūtį. Audinio vidus suteikia papildomos šilumos ir švelnumo, o Performance Warm drėgmę sugeriančios ir greitai džiūstančios savybės palaiko jūsų odą sausą. Nuolatinė ODLO Effect priemonė nuo kvapo leidžia jaustis gaiviai ir suteikia drabužiui patvarumo. Galiausiai, sportiškas prigludimas suteikia tvirtumą ir patogumą, tuo pačiu supaprastindamas jūsų sluoksnių kiekį. Su ODLO vyriškomis Performance Evolution Warm ilgomis rankovėmis šią žiemą pajuskite geresnį laiką sportuojant.

SUDĖTIS: 70% poliesteris, 19% poliamidas, 11% elastanas.

Machine Wash Warm [40°] Do Not Bleach Do Not Tumble Dry Do Not Iron Do Not Dry Clean

Susijusios prekės