Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

WOOM WOOM KIDS vaikiškas dviratininko šalmas

70,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

WOOM WOOM KIDS - vaikiškas dviratininko šalmas su visapusiška apsauga.

Šalmas turi praktišką magnetinio uždarymo sistemą ir daugybę naujoviškų funkcijų, užtikrinančių visapusišką vaiko galvos apsaugą ir maksimalią ventiliaciją.

Išorė ir apatinis kraštas, pagaminti iš įbrėžimams atsparaus lygaus polikarbonato.

  1. Specialiai sukurtas skydelis apsaugo nuo lietaus ir saulės, taip pat padeda išvengti veido traumų.
  2. Fidlock® magnetinis užsegimas - šią vaikams patogią magnetinio užsegimo sistemą lengva naudoti net ir viena ranka ar mūvint pirštines, ji užtikrina, kad nesužnybtų odos ar plaukų.
  3. Šviesą atspindintis logotipas - Woom logotipas ant šalmo yra pagamintas iš specialios atspindinčios lipnios plėvelės, kuri padidina matomumą ir užtikrina saugumą tamsoje ir prasto apšvietimo sąlygomis.
  4. Naudojant naujausias technologijas, išorinis apvalkalas yra sulydomas tiesiai prie vidinio sluoksnio (in-mould dizainas). Taip taupomas svoris ir išlaikomas ilgalaikis stabilumas. Antrasis formoje esantis sluoksnis apatiniame krašte padidina šalmo patvarumą. Tvirtas, lengvas, patvarus.
  5. Dydžių reguliavimo sistema - vidinė dydžio reguliavimo sistema leidžia papildomai tiksliai reguliuoti šalmą pagal galvos apimtį – tai pagerina komfortą ir saugumą. Didelis, patogus pasukamas ratukas gale yra patogus naudoti net vaikui. 
  6. Apvalūs dirželiai - dėl apvalios formos ir tobulo ilgio šalmo dirželiai visada guli tiksliai tinkamoje padėtyje ir negali susisukti
  7. Paminkštinimas - WOOM šalmas pristatomas su dviem skirtingo storio (3 ir 6 mm) pagalvėlių rinkiniais. Naudokite juos atskirai arba derinkite, kad optimaliai ir patogiai priglustumėte prie galvos. Jie pagaminti iš minkštos ir sugeriančios medžiagos be šiurkščių kraštų. Paminkštinimus galima lengvai nuimti skalbimui.

Šalmo dydžiai:

  1. XS - 46-50cm
  2. S - 50-53cm
  3. M - 53-56cm

Susijusios prekės