Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

COMPRESSPORT PRO MARATHON V2.0 bėgimo kojinės

25,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

COMPRESSPORT PRO MARATHON V2.0 - bėgimo kojinės.

Atnaujintas Pro Marathon modelis, sukurtas siekiant suteikti dar gaivesnę ir patogesnę bėgimo patirtį. Šių efektyvių bėgimo kojinių audinys sukurtas taip, kad sukeltų mažiau trinties ir perkaitimo, sumažinant įkaitusių padų ir skausmingų pūslių atsiradimo riziką. Be neslystančių 3D.dots, pade taip pat yra nauja neslystanti juosta, specialiai sukurta tam, kad pėda nejudėtų bate. CS populiarioji arkos atrama suteikia reikiamą suspaudimą, kad paskatintų kraujotaką ir neleistų medžiagai susisukti ir susilankstyti, o sustiprinta Achilo vieta suteikia papildomos atramos. Viršutinė pėdos dalis užtikrina maksimalią ventiliaciją ir drėgmės pašalinimą, kai kyla tempas ir temperatūra. Nesvarbu, ar esate profesionalus sportininkas, ar žmogus, kuris tiesiog mėgsta bėgioti, šios sportinės kojinės yra geriausias atsakymas į degančius padus ir varginančias pūsles.

  1. Aukšto lygio pūslių prevencija dėl antibakterinių PTFE pluoštų, kurie sumažina perkaitimo, sudirginimo ir trinties riziką.
  2. Neslystančios technologijos, įskaitant specialią juostelę aplink pėdą, kad audinys nejudėtų ir nesilankstytų bėgant bei padidintų pėdos sukibimą su batu.
  3. Išskirtinis 360° pralaidumas orui ir ventiliacija dėl itin plonų pluoštų ir tinklinių plokščių, todėl jūsų kojos išlieka šviežios ir sausos net karštomis oro sąlygomis.

SUDĖTIS: 81% poliamidas, 13% elastanas, 5% politetrafluoretilenas, 1% poliesteris.

Susijusios prekės