Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

FISCHER apkaustai Control Step-In IFP S60220 black/yellow Padidinti

FISCHER CONTROL STEP-IN IFP lygumų slidinėjimo apkaustai

50,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

FISCHER CONTROL STEP-IN IFP - lygumų slidinėjimo apkaustai.

Control Step-In pasižymi optimizuota reguliavimo mechanizmo geometrija, todėl juos ypač patogu naudoti. Taip pat akcentuojamos individualios, be įrankių per kelias sekundes atliekamos reguliavimo parinktys ir didelis stabilumas.

Atėjus laikui slidinėti, „Turn Lock“ mechanizmą galima valdyti net su pirštinėmis, todėl "įlipti" ir "išlipti" lengviau nei bet kada anksčiau.

Technika, temperatūra ir sniego sudėtis turi įtakos slidinėjimo charakteristikoms: su visais TURNAMIC® modeliais šis reguliavimas be įrankių leidžia slidininkams geriau pritaikyti apkaustus savo individualiems poreikiams. Sistemos tvirtinamos labiau į priekį užtikrina didesnį sukibimą, o tvirtinamos labiau atgal - žymiai pagerina slydimą.

Flexor sukurtas klasikiniam stiliui su 7.0 lankstumu ir šiek tiek progresuojančiu galios srautu. Išankstinės apkrovos technologija užtikrina geriausią slidžių valdymą nuo pat judėjimo pradžios. 45° darbinis kampas (amplitudė), perjungimas be įrankių ir patikimas prigludimas korpuso viduje. Dvigubas fiksavimo segtukas, skirtas lengvai ir saugiai pritvirtinti ir reguliuoti apkaustą ant IFP (Integrated Fixation Plate). Reguliuojama kulno dalis, kurioje batų dydis iš anksto pasirenkamas naudojant užsegamus kabliukus ant kulno bėgių. „Step-In“ mechanizmas leidžia itin lengvai "įlipti" į apkaustą. Tinkamai uždarius segtuką, galite išgirsti aiškų spragtelėjimą
Tvirtinimas ir padėties nustatymas veikia be įrankių ir yra optimizuotas taip, kad būtų lengva valdyti net ir sudėtingomis sąlygomis. Gerai apgalvota (visomis detalėmis) korpuso konstrukcija su plačiu kontaktiniu paviršiumi ir sukimo standžia geometrija yra tiesioginio galios perdavimo pagrindas. Ergonomiškas svirties dizainas su saugiais minkštais komponentais leidžia valdyti "įlipant" ir "išlipant" iš apkausto. Apsaugota nuo nepageidaujamo atidarymo.

Susijusios prekės