Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SWIX TRIAC 4.0 AERO lygumų slidinėjimo lazdos

400,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SWIX TRIAC 4.0 AERO - lygumų slidinėjimo lazdos.

Triac 4.0 Aero yra nuolatinių tyrimų, bandymų, analizės, eksperimentų ir procesų tobulinimo rezultatas. Pagrindinis dėmesys buvo skiriamas našumui ir niekam kitam. Naujosios lazdos turi visiškai naują skerspjūvį, kad būtų sukurtas optimalus standumas ir sumažintas oro pasipriešinimas. Standumas buvo pagerintas daugiau nei 15%, palyginti su jų pirmtaku Triac 3.0. Bandymai vėjo tunelyje patvirtina, kad pasipriešinimo koeficientas kritinėse lazdos vietose sumažėjo iki 20%. Swix Triac Aero yra 100% suderinamos su Swix TBS ir TCS sistemomis ir užtikrina geriausią našumą visomis įmanomomis sąlygomis.

Triac 4.0 Aero pagamintos iš didelio modulio anglies pluošto, todėl medžiaga yra itin lengva, elastinga ir tvirta. Taip siekiama užtikrinti maksimalų našumą. Kad gaminys tarnautų kuo ilgiau, nerekomenduojama jo naudoti pvz. riedslidėms, nes tada jas gali paveikti akmens drožlės, asfaltas, kelio pakraščiai ir pan. Yra specialios riedslidžių lazdos, skirtos atlaikyti tokius smūgius.

  1. Slidinėjimo trasoms, varžyboms, klasikai ir laisvam stiliui
  2. Vėjo pasipriešinimo sumažinimas, palyginti su Triac 3.0
  3. Optimizuotas laminatas ir proceso valdymas, užtikrinantis didesnį stiprumą
  4. Unikalios techninės savybės
  5. Rekomenduojama lazdas gabenti slidinėjimo lazdų krepšyje

SVORIS: 380 g.

Susijusios prekės