Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

POWERSLIDE PHUZION ARGON 110 vyriški riedučiai

219,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

POWERSLIDE PHUZION ARGON 110 - vyriški riedučiai.

Powerslide PHUZION Argon 110 sportiniai fitneso riedučiai yra sukurti tiems, kurie ieško komforto, TRINITY X tvirtinimo našumo ir tamsaus 90-ųjų retro stiliaus.

POWERSLIDE Argon 110 sujungia komfortą ir aukštą našumą su patraukliu 90-ųjų retro stiliumi. Riedučiuose yra lengvas, tvirtas stiklo pluoštu sustiprintas plastikinis apvalkalas, papildytas atraminiu manžetu, kuris kartu suteikia idealų komforto, lankstumo ir valdymo derinį. Nauja viršutinė Phuzion Argon 110 viršutinė batų dalis apkabina pėdą, užtikrindama tvirtą prigludimą ir valdymą, kurio reikia norint riedėti tobulai. POWERSLIDE Argon 110 suteikia riedutininkams beveik neprilygstamą komfortą dėl vidinių atminties paminkštinimų, kurie prilimpa prie jūsų pėdos, pagerindami komfortą, amortizaciją ir našumą. „Phuzion Argon Cement 110“ komplektuojamas su patikrintu tinkamumu POWERSLIDE TRINITY 3 taškų tvirtinimo sistema, kuri užtikrina žemą svorio centrą, pagerina stabilumą ir galios perdavimą bei slopina vibracijas. POWERSLIDE TRINITY sistema taip pat leidžia reguliuoti rėmo padėtį, kad ji atitiktų jūsų individualų čiuožimo stilių. Su lengvu ir tiksliu aliuminio rėmu, kuris sklandžiai perduoda galią greitiems 110 mm ratams, važiuojantiems ant lygių WICKED guolių, POWERSLIDE Argon Cement 110 yra paruoštas intensyvioms kūno rengybos treniruotėms ir greitoms, smagioms kelionėms su draugais.

Susijusios prekės