Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SCOTT CADENCE PLUS dviratininko šalmas

250,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SCOTT CADENCE PLUS - dviratininko šalmas.

  1. Optimizuotas Aero
  2. Naujas MIPS Air Node
  3. Magnetinė sagtis
  4. Galinis prisegamas žibintas

Cadence Plus yra lenktyninis šalmas, sukurtas siekiant didelio našumo ir maksimalaus komforto. Atliekant išsamius bandymus vėjo tunelyje, buvo išanalizuota kiekviena šio šalmo detalė. Dėl savo aerodinamiško ir aptakaus dizaino Cadence Plus užtikrina optimalų oro srautą ir vėsinimą, padidindamas dviratininko komfortą ir išlaikydamas susikaupimą intensyvaus pasirodymo metu. Naujoji MIPS Air Node technologija užtikrina optimalią apsaugą nuo sukimosi smūgių, o užsegamas galinis žibintas užtikrina saugumą ir matomumą prasto apšvietimo sąlygomis. Atskirai parduodami priekiniai ventiliacijos kaiščiai užtikrina oro optimizavimą ir šilumą šaltu oru, o magnetinė sagtis užtikrina saugų ir lengvą užsegimą.

SVORIS: 280 g

Susijusios prekės