Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SILVA FREE 3000 L lempa

400,00 €

Prekės užsakymas
Dėl šios prekės užsakymo kreipkitės +37062012300 arba info@s-sportas.lt

SILVA FREE 3000 L - lempa. 

MAŽESNĖ LEMPA - DAUGIAU ŠVIESOS!

Silva Free suteikia daugiau šviesos mažesnėje ir universalesnėje lempoje – visa tai dėka kelių naujoviškų funkcijų. Visi laidai yra integruoti į galvos juostą, suteikiamas didesnis našumas ir optimalus aušinimas. Free 3000 L (3000 liumenų priekinė lempa + 72 Wh baterija) yra geriausias lempos ir baterijos derinys, kuris puikiai tiks slidinėjimui, trail bėgiojimui ir ilgesnėms treniruotėms.

Daugiau komforto, daugiau šviesos ir daugiau lankstumo
Kurdami „Free“ priekinį žibintą SILVA norėjo sukurti daugiau iš mažiau. Mažiau laidų, mažiau vargo, mažiau sudėtingumo. Sukūrė daug naujovių, o rezultatas – visiškai nauja Silva Free priekinių lempų serija. Pašalino viską, kas buvo nereikalinga, ir viską, kas buvo puiku, padarė dar didesniu. Silva Free yra priekinė lempa, pasižyminti didesniu komfortu, daugiau šviesos ir daugiau lankstumo.

FREE technologija: mažiau vargo – daugiau komforto
Silva Free maitinimo laidas yra integruotas į galvos juostą. Jums niekada nebereikės vargti su dėmesį blaškančiais laidais.

Oro srauto technologija: Mažiau šilumos – daugiau šviesos
Aušinimas yra būtinas tam, kad lempa veiktų gerai. „Free Airflow“ technologija sukurta kartu su termodinamikos ekspertais reiškia, kad lempose yra optimizuotas aliuminio aušintuvas ir apsauginis plastikinis korpusas, užtikrinantis maksimalų vėdinimą ir vėsinimą net stovint vietoje.

Modulinė technologija: mažiau sudėtingumo – daugiau lankstumo
Visos dalys ir priedai yra keičiami, o tai reiškia, kad galite papildyti arba atnaujinti savo lempą naudodami kitą bateriją, lempos galvutę arba tvirtinimo rinkinį. Lempos bloką ir akumuliatorių galima lengvai atjungti nuo galvos juostos ir pritvirtinti prie šalmo, dviračio vairo ar rėmo.

Silva Intelligent Light: dvigubo spindulio technologija – didesniam greičiui
„Silva Intelligent Light“ yra dvigubo spindulio technologija, naudojama visose „Silva Free“ lempose. Tolimojo taškinio apšvietimo ir artimo prožektorių šviesos derinys lemia geresnį šviesos valdymą, todėl galima sportuoti didesniu greičiu.

Viena priekinė lemoa visoms jūsų veikloms
„Silva Free“ yra priekinių žibintų serija, kurią galima suderinti. Pasirinkite iš trijų skirtingų lempų blokų, keturių baterijų ir trijų tvirtinimo variantų. Visos dalys yra keičiamos, todėl jums nereikia pirkti naujo žibinto įvairioms veikloms. Tiesiog prie sąrankos pridėkite kitą lempos bloką, akumuliatorių ir tvirtinimo rinkinį. Visas dalis galima pirkti atskirai.

Raskite tinkamą pusiausvyrą tarp liumenų (šviesos), degimo laiko ir svorio
Norint pasirinkti tinkamą priekinį žibintą, reikia rasti tinkamą pusiausvyrą tarp liumenų (šviesos), degimo laiko ir svorio. Visa tai veikia vienas kito, todėl tinkamo balanso paieška priklauso nuo to, kokiai veiklai naudosite lempą. Todėl reikia atsižvelgti į ryšį tarp ryškumo ir laiko, kurį norite praleisti lauke, taip pat greičio ir reljefo. Kuo greičiau judate ir kuo sudėtingesnė vietovė, tuo galingesnės šviesos jums reikia. Pasirinkite Free 1200 ir lengvesnį akumuliatorių, kai jūsų pagrindinė veikla yra bėgimas ir mėgėjiškas slidinėjimas. Pasirinkite Free 2000-3000 ir sunkesnę bateriją, kai judate dideliu greičiu ir sudėtingomis vietovėmis, pavyzdžiui, važinėjate kalnų dviračiais, orientuojatės slidėmis ir slystate kalnų slidėmis.

Silva Free serija – 2023 m. ISPO apdovanojimo laimėtojas:
Štai ką ISPO apdovanojimų komisija sako apie naująją „Silva Free“ seriją: „Modulinis priekinė lempa yra puiki, jei esate įvairių sporto šakų entuziastas, turintis skirtingus poreikius. „Silva Free“ serija yra lengva, tačiau siūlo galingą ryškumą ir daugybę universalių reguliavimo galimybių. “.

  1. 3000 liumenų šviesos srautas
  2. Svoris 144 g be akumuliatoriaus / 511 g su akumuliatoriumi
  3. Maksimalus režimas: 3000 lm / 2–4 h degimo laikas / 215 m šviesos atstumas
  4. Vidurinis režimas: 1000 lm 6,5–13 h degimo laikas / 125 m šviesos atstumas
  5. Minimalus režimas: 80 lm / 70 h degimo laikas / 45 m šviesos atstumas
  6. Galinga ir įkraunama 72 Wh (10 Ah) baterija su akumuliatoriaus indikacija
  7. 3 ryškumo lygiai – nuo 80 iki 3000 liumenų
  8. Komplekte yra USB-C įkrovimo laidas
  9. Daugiau liumenų mažesnėje lempos galvutėje
  10. Galvos juostelė su integruota elektronika
  11. FREE technologija, be laidų – be vargo
  12. Silva Intelligent light – unikalus ilgo ir artimo spindulių derinys
  13. Oro srauto technologija optimaliam vėsinimui
  14. Modulinė technologija, leidžianti lengvai maišyti ir suderinti lempų galvutes ir baterijas
  15. Atsparus vandeniui – tiek priekinis žibintas, tiek baterija atitinka IPX5 standartą
  16. Raudona apsauginė lemputė pakaušyje

Susijusios prekės