Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA 226 PERFORMANCE AERO moteriškas triatlono kostiumas

120,00 €

-60,00 €

180,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA 226 PERFORMANCE AERO - moteriškas triatlono kostiumas.

Dėl išskirtinės atidarymo sistemos Orca 226 Aero Race Suit puikiai tinka tiek važinėjant dviračiu, tiek bėgiojant, o jo naujausia Stretchskin technologija pagerina aerodinamiką ir suteikia reikiamą raumenų suspaudimą. Šis kostiumas pasižymi naujoviškomis funkcijomis, tokiomis kaip nauja reguliavimo sistema, pjovimas lazeriu ir termo sandarinimas viršutinėje ir apatinėje kūno dalyje, kad būtų išvengta diskomforto ir trinties. Pagaminta iš Revolutional audinio, jis pralaidus orui ir greitai džiūsta, todėl vėsina viso krūvio metu. Šis kostiumas taip pat turi italų gamybos „Tri-Tech“ zomšą, kuri suteikia maksimalų komfortą važiuojant dviračiu, neribojant judėjimo.

  1. Šis pažangiausias technologinis audinys prisitaiko prie jūsų kūno kaip antroji oda, kad užtikrintų reikiamą raumenų suspaudimą. Hidrofobinis audinio apdorojimas užtikrina, kad drabužis visada būtų sausas, o UPF 50+ apsauga nuo saulės.
  2. Ši nanokristalų technologija vėsina kūną ir greitai pašalina prakaitą.
  3. Išskirtinė atidarymo sistema leidžia sutaupyti sekundžių.
  4. Populiari 4 mm Italijoje pagaminta Tri-Tech zomša, kurios tankis 120 kg/m3, yra aukštos kokybės ir didelio našumo, suteikiančios jums precedento neturintį komfortą.
  5. Dvi kampuotos kišenės, esančios apatinėje nugaros dalyje, turi pakankamai vietos visam maistui laikyti.
  6. Elastinė rankena apatinėje kūno dalyje išlaiko kelnes savo vietoje, suteikdama neprilygstamą komfortą.
  7. Išskirtinė prabangi termo-sandarinimo technologija leidžia kostiumui puikiai prisitaikyti prie rankų ir kojų, apsaugodama nuo trinties.
  8. Jo atspindintis dizainas suteikia papildomo matomumo tamsiausiomis valandomis.

Susijusios prekės