Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA ATHLEX AEROSUIT vyriškas triatlono kostiumas

199,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA ATHLEX AEROSUIT - vyriškas triatlono kostiumas.

Athlex Aero Race Suit apima technologijas, skirtas pagerinti aerodinamiką, siekiant užtikrinti maksimalų našumą ilgų nuotolių triatlono varžybose. Aero audinys pečių, rankų ir nugaros srityje prisideda prie aerodinaminių charakteristikų važiuojant dviračiu, taip pat lankstumo plaukimo segmente. Liemenyje ir kojose Vapour-cool technologija padeda atvėsinti triatlonininko kūną, todėl prakaitas greičiau išgaruoja.

AERO

Šis aukštos kokybės audinys yra labai aerodinamiškas dėl optimizuotos tekstūros. Jis taip pat yra labai elastingas, todėl puikiai priglunda ir neriboja plaukimo.

VAPOUR-COOL

Ši nanokristalų pagrindu sukurta technologija padeda atvėsinti sportininko kūną, todėl prakaitas greičiau išgaruoja. Jis taip pat užtikrina suspaudimą neprarandant drabužio lankstumo ir užtikrina labai tvirtą prigludimą.

TRI-TECH CHAMOIS

4 mm Italų gamybos Tri-Tech zomša, kurios tankis yra 120 kg/m3, užtikrina visišką komfortą ant dviračio ir greitą džiūvimą.

KIŠENĖS

Dvi galinės kišenės suteikia pakankamai vietos visiems maisto reikmenims, kurių jums reikia triatlono metu, susidėti.

Susijusios prekės