Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

NVII FOREST 1 orientavimosi sporto batai

165,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

NVii Forest 1 - itin lengvi orientavimosi sporto batai su metaliniais šypukais.

Patvarus metalinis batų batas, pagamintas nelygioms sąlygoms, tiksliai pritaikytas. Tinkamai priglunda - koja nejuda batų viduje.

Batelio viršutinė dalis pagaminta iš SuperFabric®.

SuperFabric® - audinys su mažomis keraminėmis plokštelėmis, kurios veikia kaip apsauga. Tarpai tarp apsauginių plokštelių medžiagai suteikia visišką lankstumą, lengvumą. SuperFabric® medžiagos yra atsparios dilimui, dėmėms ar pjūviams. Itin gerai kvėpuoja ir greitai džiūsta.

Batelio padas sudarytas iš trijų sluoksnių. Vidurinis sluoksnis - pagamintas iš minkšto, amortizuojančio mišinio. Apatinė batelio pado dalis veikia kaip apsauga. Joje yra 15 metalinių šypukų. Šypukai išdėlioti specialiu raštu, kad būtų kuo geresnis sukibimas su įvairia danga.

SVORIS: 239 g

Susijusios prekės