Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

VJ FALCON 7 vyriški OS batai

140,00 €

-30,00 €

170,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

VJ FALCON 7 - vyriški orientavimosi sporto batai.

VJ Falcon yra geriausias pasirinkimas tiems, kuriems reikalingi orientaciniai batai su plačia ir erdvia vieta pirštams. „Falcon“ atnaujintos formos atrama natūraliai priglunda prie platesnių pėdų ir suteikia vietos pirštams judėti. Labai reaguojantis CMEVA vidurinis padas stabilizuoja judrius žingsnius bėgiojant sudėtingomis sąlygomis. Naujajame „Falcon“ taip pat yra į tarppadį integruota sukimo standumo atrama.

Batviršis pagamintas iš patvaraus nailoninio tinklelio, o siekiant pagerinti batų patvarumą kritiniuose taškuose pridėti atskiri sutvirtinimai. Viršutinė dalis nesugeria vandens ir nesitampo, todėl išlieka lengva. Geriausią sukibimą planetoje užtikrina Superior Contact padas su visiškai pertvarkytu pado raštu ir 18 žvaigždučių formos anglinio plieno smeigėmis.

Responsive CMEVA-vidpadis
„Falcon“ jautrus CMEVA vidurinis padas suteikia orientacininkams puikų jausmą prie žemės, o batai jaučiasi nepaprastai judrūs ir greiti. Sukimo standumo atrama, integruota į tarppadį, užtikrina efektyvius žingsnius, ypač šlaituose.

Nailono tinklelio viršus su sutvirtinimais
Falcon batviršis pagamintas iš patvaraus nailoninio tinklelio, o bato patvarumas dar labiau pagerintas atskirais sutvirtinimais visame bate. Batviršis nesitampo ir nesugeria drėgmės, todėl tobulas prigludimas ir lengvumas išliks viso pasirodymo metu, nepaisant sąlygų.

Optimalus sukibimas su bet kokiais paviršiais ir sąlygomis
„Falcon's Superior Contact“ padas su nauju apyrankės raštu ir 18 žvaigždučių formos anglinio plieno smeigėmis suteikia orientacininkams geriausią sukibimą planetoje, nepaisant paviršiaus ir sąlygų.

SVORIS: 285 g

Susijusios prekės