Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ASICS GEL-FUJISETSU 3 G-TX moteriški trail batai

180,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

Asics Gel-FujiSetsu 3 G-TX - moteriški trail bėgimo bateliai. Su GORE-TEX membrana ir metaliniais "šypukais".

    1. Puikūs batai šlapiam ir šaltam orui. Jie išlaiko kojas sausas ir turi pakankamai sukibimo, kad nenuslystumėte nuo takelių, kad ir kokie apledėję jie būtų.
    2. Dėl gero FLYTEFOAM™ amortizavimo ir energijos grąžinimo, šie batai yra labai patogūs. Unikali ASICS GEL™ technologija padės sugerti kiekvieno žingsnio poveikį, todėl nusileidimas bus minkštesnis.
    3. GEL-FUJISETSU GTX viršutinė dalis yra pagaminta iš tinklelio, užtikrinančio gerą kvėpavimą. Šio bato viršutinėje dalyje yra Gore-Tex® membrana, kuri užtikrina batų atsparumą vandeniui.
    4. Guminiai dantukai užtikrina gerą sukibimą su skirtingais paviršiais, su kuriais susiduriate trasoje. Grubus guminis padas turi 14 metalinių šypukų, kurie užtikrina gerą sukibimą su ledu ir sniegu; jame taip pat yra gilių griovelių, kad sukibimas būtų geresnis neasfaltuotuose keliuose. 

          DROP'AS: 10mm
          SVORIS: 304g
          TIPAS: neutralus

          Susijusios prekės