Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

VJ SPARK trail bėgimo batai

130,00 €

-30,00 €

160,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

VJ SPARK - trail bėgimo batai.

VJ Spark – tai universalūs ir lengvi bėgimo bateliai trumpoms ir vidutinėms distancijoms. Batai puikiai tinka vaikščioti, o lankstus ir jautrus padas suteikia itin tikslių ir patikimų žingsnių pojūtį, kad ir kur bebėgtumėte. Tinkamai paminkštintas vidurinis padas ir padidinta erdvė pirštams leidžia batams jaustis labai patogiai. Kad batai būtų dar patogesni, viršutinis tinklelis pagamintas iš patvaraus ir kvėpuojančio nailono ir CDP (katijoninio dažomojo poliesterio) mišinio. Superior Contact išorinis padas su 5 mm dantukais užtikrina, kad sukibimas būtų geriausias, kokį tik galite gauti šioje planetoje. „VJ Spark“ sukurtas taip, kad tiktų daugelyje situacijų, todėl jei ieškote gerų universalių bėgimo batelių, „VJ Spark“ yra jūsų pasirinkimas!

Novatoriška sistema, sukurta siekiant pagerinti batų prigludimą, kad jie jaustųsi kaip jūsų kūno dalis. Integruota su raišteliu, Fitlock sistema suveržia batą iš vidinės pusės ir po pėdos skliautu.

Bato liežuvėlis užsegamas iš abiejų pusių. Tai padidina naudojimo patogumą, nes neleidžia liežuviui judėti naudojimo metu.

SVORIS: 240 g
DROPas: 5 mm

Susijusios prekės