Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

BROOKS CATAMOUNT 2 vyriški trail batai

105,00 €

-65,00 €

170,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

BROOKS CATAMOUNT 2 - vyriški trail batai.

Catamount 2 batai yra sukurti taip, kad padėtų pasiekti didžiausią greitį. Pirštų, purvo apsaugos ir sustiprintas prigludimas užtikrina visišką komfortą.

  1. Visiškai nauja „SkyVault“ varomoji plokštė užtikrina greitą bėgimą, kurio reikia norint įveikti viršūnes ir palaikyti tempą. Plokštė yra pakankamai tvirta, kad apsaugotų kojas nuo akmenų ir šaknų, taip pat padidintų efektyvumą įkalnėje. Pirštų ir purvo apsauga apsaugo nuo šlapio purvo, akmenų ir šiukšlių.
  2. Iš azoto prisotinto junginio pagamintas DNA FLASH vidurinis padas užtikrina puikų jautrumo ir prisitaikančios amortizacijos derinį greitam bėgimui.
  3. Stiprūs, bet lankstūs vidiniai sutvirtinimai aplink pėdos vidurį, su pusiau liežuvėlio konstrukcija, leidžia pėdai užsifiksuoti ir nejudėti bate.
  4. TrailTack guminis padas užtikrina sukibimą su šlapiu ir sausu paviršiumi.
  5. Pėdos viršuje yra dvipusis oro tinklelis, turintis vandeniui ir dilimui atsparų išorinį sluoksnį ir minkštą, greitai džiūstantį vidinį perdirbto poliesterio sluoksnį, kad odai būtų patogiau.
  6. Drenažo plyšiai leidžia vandeniui greitai išbėgti iš batų, todėl kojos greičiau išdžiūsta.


DROP: 6 mm
SVORIS: 275,0 g

Susijusios prekės

ASICS FUJI LITE 3 moteriški...
70,00 € -50% 140,00 €