Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SILVA FREE 10 bėgimo diržas

60,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

SILVA FREE 10 - bėgimo diržas. 

Šis diržas yra ergonomiškos formos ir puikiai subalansuotas sekti kiekvieną jūsų judesį netrukdydamas. Pagrindinis skyrius yra centre, gale, kad būtų patogu paskirstyti svorį, o šoninės kišenės yra santykinai mažos, kad būtų vietos judančioms rankoms. Diržas pagamintas iš patogių ir lengvų medžiagų, o nugarėlė padengta minkštu ir kvėpuojančiu 3D tinkleliu, kad būtų užtikrintas optimalus vėdinimas. Diržą lengva reguliuoti judant, net ir mūvint pirštines – tiesiog patraukite juosmens dirželius į priekį, kad suveržtumėte, ir lygiai taip pat lengvai atleiskite, kad priglustumėte laisviau.

Iš išorinių kišenių ir vidinių skyrių galite lengvai pasiekti / sudėti striukę / pirštines, maitinimo žarneles / gelius, telefoną ar žibinto bateriją.

10 l pagrindinis skyrius skirtas laikyti daug reikmenų, tačiau jį taip pat galima padaryti labai mažą ir tvarkingą. Dydis lengvai reguliuojamas pirštinėms patogiais kompresiniais dirželiais nenuimant diržo.

Šiame dirže telpa 1,5 L rezervuaras (nepridedamas). Kad skystis ilgiau išlaikytų reikiamą temperatūrą, pasirinkite izoliuotą rezervuaro skyrių. Skyriuje yra po vieną išleidimo angą žarnai abiejose pusėse, todėl galite įdėti žarną į pageidaujamą pusę.

SUDĖTIS: 100% nailonas

SVORIS: 245 g

TALPA: 0 - 10 L

Susijusios prekės