Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

WAHOO ELEMNT BOLT V2 GPS dviračio kompiuteris

300,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

Wahoo ELEMNT BOLT - dviračio kompiuteris su GPS. Sukurtas taip, kad suteiktų paprastą, intuityvią važiavimo patirtį aerodinaminiu dizainu.

2,2 colių, 64 spalvų ekranas su aplinkos šviesos jutikliu, kad būtų paprasčiau pamatyti svarbiausią informaciją. Perfect View Zoom, Quicklook LED ir pritaikomi duomenų puslapiai leidžia suasmeninti įrenginio sąranką ir užtikrinti, kad tai būtų naudingas kompanijonas nuo jūsų kelionės pradžios iki pat pabaigos.

Naudodamas 16 GB atminties ir įrenginyje esančias navigacijos funkcijas, ELEMNT BOLT gali išsaugoti žemėlapius ir maršrutus. Elemnt BOLT akumuliatoriaus veikimo laikas yra 15 valandų, jį galima įkrauti važiavimo eigoje su USB-C jungtimi. Įdiegtos Bluetooth Smart, ANT + ir WiFi technologijos. ELEMNT BOLT lengvai galite prijunti prie visų jūsų dviračių sensorių ar papildomų įrenginių, kad išnaudotumėte treniruotes iki maksimumo.

Wahoo pirmieji sukūrė aerodinamišką dviračio kompiuterį ir laikiklį. Į laikiklį įdėtas ELEMNT BOLT sukuria aerodinamišką formą, mažinančią pasipriešinimą.

ELEMNT BOLT 2 turi tris lengvai suprantamus, išgaubtus viršutinius mygtukus. Jų išdėstymas - intuityvus, leidžia be vargo juos rasti bei perjungti treniruočių ekranus.

Multisport Handover - automatiškai dalijasi realiuoju laiku informacija tarp ELEMNT BOLT dviračio kompiuterio ir ELEMNT RIVAL sportinio laikrodžio. Triatlonininkai dabar gali susitelkti į svarbiausią užduotį - savo pasirodymą varžybų dieną.

ELEMNT BOLT yra visiškai integruotas su TrainerRoad, TrainingPeaks ir Today's Plan treniruočių platformomis. Greitai surasite treniruočių planus. Jūsų treniruočių duomenys visada automatiškai perkelti atgal į programas, todėl lengva stebėti ir sekti rezultatus bei siekti savo tikslų.

Ryškiame, kontrastingame 64 spalvų ekrane pasirinktinai išryškinama spalva pritaikomose lengvai skaitomose diagramose ir grafikuose, kad vos žvilgtelėję gautumėte matyti svarbiausius maršruto ir našumo duomenis.

Su "PerfectView Zoom™" funkcija ELEMNT BOLT galite lengvai nustatyti konkrečius jums svarbiausius važiavimo rodiklius, todėl lengva optimizuoti kiekvieną važiavimą.

Specifkacija

  1. Dydis - 3.05" x 1.86" x .84"
  2. Ekrano dydis - 2,2 IN
  3. Ekranas - spalvotas, 64 spalvos
  4. Ekrano raiška - 320x240
  5. Svoris - 68,4 g
  6. Baterija - pakraunama Ličio jonų
  7. Baterijos veikimo laikas - 15 val.
  8. GPS - taip
  9. Palaikomi palydovai - GPS, Glonass, Beidou Galileo, QZSS
  10. Atsparumas vandeniui - IPX7
  11. Aukštimatis - Taip
  12. Aplinkos šviesos jutiklis - Taip 

Susijusios prekės