Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GOLD NUTRITION BCAA & GLUTAMINE atstatomasis gėrimas

30,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION BCAA & GLUTAMINE - atstatomasis gėrimas.

BCAA yra nepakeičiamos aminorūgštys, kurios sudaro apie 33% mūsų kūno raumenų baltymų ir yra būtinos norint išsaugoti liesą raumenų masę. Kita vertus, glutaminas yra sąlyginai nepakeičiama aminorūgštis, o tai reiškia, kad mūsų organizmas gali ją pasigaminti, tačiau stresinėse situacijose, būtent fizinio krūvio, infekcijos ar operacijos metu, nepasigamina pakankamas kiekis esamam poreikiui patenkinti.

BCAA ir Glutamino formulė sujungia grandinės aminorūgštis (BCAA) santykiu 4:1:1 (leucinas, izoleucinas ir valinas) su glutaminu. Sujungus BCAA ir glutaminą, gaunama formulė, kuri skatina baltymų sintezę, skatina geresnį raumenų atsistatymą po treniruotės ir apsaugo nuo lėtinio nuovargio.

Kadangi aminorūgštys yra izoliuotos, jas geriausia vartoti treniruočių metu, nes jos nereikalauja didelio virškinimo ir gali būti vartojamos net intensyviausių treniruočių metu.

BCAA ir glutaminas yra idealus produktas:

  1. Skatinti baltymų sintezę ir raumenų masės augimą
  2. Antikatabolinis veikimas
  3. Užkirsti kelią psichiniam nuovargiui, kuris atsiranda ilgai mankštinantis
  4. Paspartinti glikogeno papildymą ir raumenų atsistatymą po krūvio

Naudojimas: Kaip alternatyva baltyminiams kokteiliams: prieš treniruotę išgerkite vieną porciją (10 g), praskiestą 300 ml vandens, ir vieną porciją (10 g) praskiestą 300 ml vandens po treniruotės. Treniruotės metu: treniruotės metu išgerkite vieną dozę (10 g), praskiestą 500 ml vandens, ir gerkite mažais gurkšneliais. Kaip alternatyva atgaivinamajam gėrimui be laktozės: treniruotės pabaigoje išgerkite vieną porciją (10 g), praskiestą 500 ml izotoninio gėrimo Goldrink. Kaip atsigavimo gėrimas ne tokiai intensyvioms treniruotėms: treniruotės pabaigoje išgerkite vieną porciją (10 g), praskiestą 500 ml vandens. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Citrinų skonis – 1 porcija (10g) prilygsta vienam kaušeliui. Arbūzo skonis – 1 porcija (10g) prilygsta dviem kaušeliams.

SUDĖTIS Porcijoje (10g)
L-Leucinas 4 g
L-Izoleucinas 1 g
L-Valinas 1 g
L-Glutaminas 2,5 g

Susijusios prekės