Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

GARMIN FORERUNNER 965 sportinis laikrodis

650,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GARMIN FORERUNNER 965 - sportinis laikrodis.

  1. SU „AMOLED“ EKRANU
  2. LENGVAS TITANO KORPUSAS
  3. BATERIJA IŠMANIOJO LAIKRODŽIO REŽIMU GALI VEIKTI IKI 23 D.
  4. PAŽANGŪS TRENIRUOČIŲ RODMENYS IR JĖGŲ ATGAVIMO ĮŽVALGOS
  5. INTEGRUOTI ŽEMĖLAPIAI SU „SATIQ“ IR KELIŲ DAŽNIO JUOSTŲ GPS
  6. JUTIKLINIS EKRANAS IR MYGTUKAI

RYTINĖ ATASKAITA - Vos pabudę gaukite pritaikomą miego, treniruočių, pulso kintamumo būklės, oro sąlygų ir kitų rodmenų apžvalgą.
TRASOS SU IŠSAMIOMIS NUORODOMIS - Kurkite arba raskite esamas trasas programėlėje „Garmin Connect“, arba sinchronizuokite jas iš mėgstamų trečiųjų šalių platformų ir gaukite išsamias nuorodas.
ŽIEDINIŲ MARŠRUTŲ KŪRIMAS - Įveskite atstumą, kurį norite nubėgti, ir gaukite maršrutų pasiūlymus, kuriais grįšite į pradinį tašką. Galite naudoti „TrendLine“ net norėdami rasti geriausius vietos takus.
JĖGŲ ATGAVIMO TRUKMĖ - Žinokite, kiek laiko jums reikia jėgoms atgauti, prieš kitą didelio krūvio treniruotę. Tai apskaičiuojama pagal jūsų treniruotes pastaruoju metu.
MIEGO STEBĖJIMAS IR MIEGO BALAS - Supraskite, kaip jūsų kūnas atgauna jėgas, remdamiesi miego įvertinimu, miego fazių išsidėstymu ir išsamiomis įžvalgomis, kaip pagerinti miego kokybę.
„BODY BATTERY“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS - Matykite savo kūno energijos lygius, kad žinotumėte, kada jūsų kūnas pilnas jėgų ir pasiruošęs veikti arba kada išsekęs ir reikalauja miego. Gaukite dar daugiau informacijos ir asmeninių įžvalgų apie tai, kaip miegas, snaudimas, kasdienė veikla ir didelis stresas veikia jūsų energiją.
POGULIO APTIKIMAS - Automatiškai stebėkite arba registruokite savo miegą, kad sužinotumėte, kokią naudą jis teikia jūsų organizmui, ir žinotumėte rekomenduojamą miego laiką bei trukmę.
ŠDK BŪKLĖ - Gaukite daugiau informacijos apie savo bendrą sveikatos būklę, jėgų atgavimo ypatumus ir treniruočių našumą, kol miegate.
MOTERŲ SVEIKATOS STEBĖJIMAS - Sekite ir registruokite menstruacijų ciklą arba nėštumą, kad gautumėte žinių apie mankštą ir mitybą.
„GARMIN COACH“ - Nemokami trenerių ekspertų parengti pritaikomi 5 km, 10 km ir pusmaratonio treniruočių planai.
LENKTYNIŲ PROGNOZĖS - Gaukite apytikslį įvertinimą, koks galėtų būti jūsų tempas, bėgant 5 km, 10 km, pusmaratonį ir maratoną.
BĖGIMO DINAMIKA ANT RIEŠO - Šis išmanusis laikrodis matuoja svarbiausius bėgimo rodiklius, pavyzdžiui, žingsnių dažnį, žingsnio ilgį, kontakto su žeme trukmę ir kita.
PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO - Laikrodis nuolat matuoja jūsų pulsą, kad galėtumėte įvertinti savo treniruočių intensyvumą.
TRUMPALAIKIS KRŪVIS - Palyginkite naujausių treniruočių krūvį su optimaliu krūvio diapazonu, kad pagerintumėte savo fizinę parengtį.
KRŪVIO SANTYKIS - Sekite trumpalaikių ir vidutinės trukmės treniruočių krūvio santykį, kad treniravimosi intensyvumo tempas patektų į numatytas ribas, padėsiančias jums būti sveikiems ir išvengti nesėkmių.
TRENIRUOČIŲ POVEIKIS - Sužinokite, kokią įtaką treniruotės turi jūsų ištvermei, greičiui ir galiai.
REZULTATŲ SIEKIMO BŪSENA - Bėgdami gausite tempo, širdies dažnio ir jo kintamumo analizę, kad realiuoju laiku įvertintumėte savo esamą pajėgumą siekti rezultatų.
VO2 MAKSIMUMAS - Stebėkite dabartinį fizinės parengties lygį ir per tam tikrą laiką įvykstančius pokyčius, kad galėtumėte išsikelti tikslus, įvertinti pažangą ir dar daugiau.
STRESO STEBĖJIMAS - Sužinokite, ar jūsų diena buvo rami, harmoninga ar įtempta.
SVEIKATOS DUOMENŲ SANTRAUKA - Užregistruokite 2 minučių trukmės treniruotės seansą, kad užfiksuotumėte pagrindinius sveikatos statistinius duomenis ir būtų sukurta ataskaita, kurią galėsite pateikti sveikatos priežiūros paslaugų teikėjui.
PULSOKSIMETRO JUTIKLIS - Sekite kraujo prisotinimą deguonimi, kai esate pabudę arba miegate.
MUZIKA - Atsisiųskite dainas ir grojaraščius iš savo „Spotify“ arba „Deezer“ paskyrų, kad galėtumėte jų klausytis nenaudodami telefono.
SAUGA IR STEBĖJIMAS - Jei jūsų laikrodis aptinka incidentą, jis išsiunčia pranešimą su tiesiogine jūsų buvimo vietos informacija. Jei jaučiatės nesaugiai, tai galite padaryti patys.
„GARMIN PAY“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI - Lengvai atsiskaitykite prie kasų ir tam tikrose viešojo transporto sistemose, naudodamiesi paslaugomis, kurias teikia dalyvaujantys paslaugų teikėjai.
IŠMANIEJI PRANEŠIMAI - Gaukite el. laiškus, tekstinius pranešimus ir įspėjimus laikrodyje, susieję jį su išmaniuoju telefonu „iPhone®“ arba „Android“.
„LIVETRACK“ - Draugai ir šeimos nariai gali sekti jūsų buvimo vietą tikruoju laiku ir peržiūrėti iš anksto suplanuotus maršrutus.
PROGRAMA „GARMIN CONNECT“ - Šioje nemokamoje programėlėje, kuriai nereikia prenumeratos, galite peržiūrėkite informaciją apie sveikatą ir fizinę parengtį, bendrauti su draugais ir dar daugiau.
PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ STORE“ - Įkelkite laikrodžio ciferblatus, duomenų laukelius ir programėles į savo susietą laikrodį.

LĘŠIO MEDŽIAGA „Corning® Gorilla® Glass DX“
GRIOVELIO MEDŽIAGA Titanas
DIRŽELIO MEDŽIAGA Silikonas
FIZINIS DYDIS 47,1 x 47,1 x 13,2 (mm)
Tinka riešams, kurių apimtis yra 135–205 mm
SVORIS 53 g
JUTIKLINIS EKRANAS Taip
EKRANO TIPAS AMOLED: pasirinktinis nuolatinio veikimo režimas
RODYMO DYDIS 1,4" col. (35,4 mm) skersmens
EKRANO SKIRIAMOJI GEBA 454 x 454 pikseliai
BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS Išmaniojo laikrodžio režimas: iki 23 d.
GNSS režimu naudojant tik GPS: iki 31 valandų
„SatIQ“ („AutoSelect“) GNSS režimu: iki 22 valandų
Visų sistemų GNSS režimu su kelių dažnio juostų funkcija: iki 19 valandų
GNSS režimu naudojant tik GPS klausantis muzikos: iki 10,5 valandų
„SatIQ“ („AutoSelect“) GNSS režimu klausantis muzikos: iki 9 valandų
Visų sistemų GNSS režimu su kelių dažnio juostų funkcija klausantis muzikos: iki 8,5 valandų
ATMINTIS / ISTORIJA 32 GB
ŠIRDIES DAŽNIS ANT RIEŠO (NUOLATINIS, KIEKVIENĄ SEKUNDĘ)

Taip

PULSO OKSIMETRIJA, KRAUJO PRISOTINIMAS DEGUONIMI Taip
GLONASS, GPS, GALILEO Taip

Susijusios prekės