Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA CORE HI-VIS OW vyriškas plaukimo kostiumas

199,20 €

-20%

249,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

Orca Core vyrų atviro vandens „Hi-Vis“ plaukimo kostiumas suteikia puikų matomumą plaukiant atvirame vandenyje dėl savo ryškių neoninės oranžinės spalvos rankovių. Neįmanoma neišsiskirti atvirame vandenyje! 2–2,5 mm „Yamamoto“ neopreno danga suteikia puikią judėjimo laisvę vandenyje ir puikų barjerą šaltam vandeniui.

„Flatlock“ siūlių konstrukcija užtikrina tvirtumą ir patogumą. Lazeriu pjauta medžiaga kaklo srityje maloniai apglunda, sumina trintį, apsaugo nuo pritrynimų.

„Orca Core Openwater“ kostiumas gali būti puikus atsarginis arba treniruočių kostiumas. Puikiai tinka pradžiamoksliams.

YAMAMOTO - kostiumas pagamintas iš aukščiausio lygio neopreno medžiagos.

39-cell Yamamoto - neoprenas yra itin lankstus, suteikiantis nevaržomo plaukimo jausmą. Trumpiems, greitiems judesiams.

SCS - neopreno danga, kurios dėka ant jo neužsilaiko vanduo.

LANKSTUMAS: 2–2,5 mm storio „Yamamoto“ neopreno danga yra labai lanksti ir suteikia didelę judėjimo laisvę plaukiant atvirame vandenyje. „Yamamoto“ yra labiausiai pasaulyje pripažintas aukštos kokybės neopreno tiekėjas. „Orca Core“ hidrokostiumas taip pat turi SCS dangą, skirtą hidrodinamikai.

MATOMUMAS: Dėl savo ryškių neoninių oranžinės spalvos rankovių, kostiumas yra puikiai matomas atvirame vandenyje, tad su juo galite jaustis matomas ir saugus.

Susijusios prekės