Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA ATHLEX FLEX vyriškas hidrokostiumas

415,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA ATHLEX FLEX - vyriškas hidrokostiumas.

Athlex Flex triatlono hidrokostiumas siūlo didelio elastingumo ir neutralaus plūdrumo derinį, skirtas plaukikams, kurie gali išlaikyti gerą padėtį vandenyje be papildomo plūdrumo. Dėl plonos medžiagos viršutinėje kūno dalyje ir vidutinio svorio medžiagos kojose susidaro hidrokostiumas, suteikiantis maksimalią judėjimo laisvę.

AUKŠTAS ELASTINGUMAS

Su Athlex Flex galite plaukti be apribojimų ir visiškai laisvai judėti. Dėl medžiagų pečių, rankų ir nugaros srityse hidrokostiumas turi aukštą elastingumo lygį viršutinėje kūno dalyje.

NEUTRALIUS PLŪDUMAS

Jei įvaldėte savo plaukimo techniką ir turite patirties atvirame vandenyje, neutralus šio hidrokostiumo plūdrumas leis išlaikyti natūralią kūno padėtį vandenyje, kad kiekvienam plaukimui galėtumėte atiduoti visas jėgas.

HIDRODINAMIKA

Šiam hidrokostiumui naudojamos medžiagos buvo apdorotos SCS technologija, kuri pagerina hidrodinamiką. Tai padeda padidinti greitį vandenyje.

Susijusios prekės