Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA APEX FLOW moteriškas hidrokostiumas

975,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA APEX FLOW - moteriškas hidrokostiumas. 

Naujasis Apex Flow yra pažangiausias triatlono hidrokostiumas ORCA asortimente dėl savo unikalaus lankstumo ir plūdrumo. Šis kostiumas, sukurtas pažangiausiems atviro vandens plaukikams, pasižymi geriausiomis medžiagomis ir technologijomis rinkoje. Jis sukurtas taip, kad maksimaliai pakeltų kojas, padėtų taisyti laikyseną ir išlaikytų kūną kuo hidrodinamiškiausioje padėtyje.

NERIBOTAS PLŪDRUMAS
Jei turite gerą plaukimo techniką, bet jums reikia atramos ir plūdrumo, kad galėtumėte pakoreguoti kūno padėtį vandenyje, Apex Flow yra jums tinkamas kostiumas. „Yamamoto 44+“ ir „0.88 Free“ technologijų derinys leis jums plaukti laisvai ir suteiks maksimalų lankstumą pečių srityje norimam plaukimo segmentui pasiekti.

MAKSIMALUS GREITIS
Elastingumas, plūdrumas ir hidrodinamika kartu siūlo jums technologiškai pažangiausią hidrokostiumą ORCA triatlono asortimente.

LAIKYSENOS KOREKCIJA
Tinkama padėtis vandenyje pagerina jūsų kūno hidrodinamiką, todėl plaukimo segmente sumažėja sekundžių. Norėdami padidinti jūsų plūdrumą, apatinėje hidrokostiumo dalyje ORCA įtraukė Exo-Lift ir Aerodome technologijų derinį. Su Apex Flow nėra triatlono lenktynių, kurių negalėtumėte įveikti.

GREITESNI PLAUKIMO BŪDAI
Didelis elastingumas pečių, rankų ir nugaros srityse bei greitas medžiagų atsigavimas leis sklandžiai ir be jokių apribojimų atlikti plaukimo rungtį, todėl varžybose galėsite išnaudoti visas savo galimybes.

Susijusios prekės