Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA ATHLEX FLOAT moteriškas hidrokostiumas

325,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA ATHLEX FLOAT - moteriškas hidrokostiumas.

Athlex Float triatlono hidrokostiumas sujungia didelį plūdrumą ir didelį elastingumą, todėl yra labai subalansuotas hidrokostiumas plaukikams, kuriems reikia papildomo plūdrumo, kad būtų galima pakoreguoti savo padėtį vandenyje. Plonesnė viršutinė kūno dalis ir storos kojos leidžia plaukikams drąsiai įveikti triatloną.

PLŪDUMAS

Skirtingo storio medžiagų pasiskirstymas Athlex Float, pavyzdžiui, 4,5 mm neoprenas kojose, padidina jo plūdrumą. Tai leis ilgiau išlaikyti horizontalią ir pakeltą padėtį vandenyje, kad nenukentėtų jūsų plaukimo technika ir galėtumėte geriausiai pasirodyti varžybose.

AUKŠTAS ELASTINGUMAS

Medžiagos pečių, rankų ir nugaros srityse suteikia šiam hidrokostiumui aukšto lygio viršutinės kūno dalies elastingumo. Tai leis plaukti be apribojimų, atliekant kiekvieną plaukimo judesį visiškai laisvai.

HIDRODINAMIKA

Dėl SCS technologijos, naudojamos šio hidrokostiumo medžiagoms apdoroti, galite pagerinti savo greitį ir hidrodinamiką treniruodamiesi ir varžybose.

Susijusios prekės