Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA APEX FLEX vyriškas hidrokostiumas

740,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA APEX FLEX - vyriškas hidrokostiumas.

Naujasis „Apex Flex“ triatlono hidrokostiumas yra lanksčiausias „Orca“ asortimente. Jis skirtas techniškiems plaukikams, tiems, kurie naudojasi didesniu lankstumu ir kuriems nereikia papildomo plūdrumo. Trumpo, apversto užtrauktuko konstrukcija leidžia sukurti elastingesnį dizainą. Dėl to kartu su lanksčiausiomis rinkoje medžiagomis, pasižyminčiomis hidrodinaminėmis savybėmis, jis yra greičiausias hidrokostiumas geriausiems atviro vandens plaukikams.

MAKSIMALI LAISVĖ
Plaukimas su visiška judėjimo laisve gali leisti jums išnaudoti visas savo galimybes ir triatlone atsiduoti 100%. Štai kodėl „Apex Flex“ suteikia aukščiausią elastingumo lygį dėl „Yamamoto 44+“ ir „0.88 Free“ technologijos derinio. Kitų varžybų metu galėsite atlikti smūgį natūraliai, be jokių apribojimų.

MAŽAS IR NEUTRALIUS PLŪDRUMAS
Mažas „Apex Flex“ hidrokostiumo plūdrumas leis išlaikyti natūralią kūno padėtį, ypač jei esate patyręs plaukikas su rafinuota technika.

NULIS TRUKDŽIŲ
Su Apex Flex galite judėti vandenyje beveik taip, lyg nevilkėtumėte hidrokostiumo, o tai leidžia visiškai išnaudoti savo įgūdžius plaukimo segmente.

GREITIEJI PERĖJIMAI
Hidrofobiškų medžiagų ir trumpesnio užtrauktuko derinys leis jums keliomis sekundėmis sutrumpinti perėjimus tarp rungčių kitose triatlono varžybose.

Susijusios prekės