Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA ATHLEX FLOW vyriškas hidrokostiumas

515,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA ATHLEX FLOW - vyriškas hidrokostiumas.

Athlex Flow triatlono hidrokostiumas yra tobula elastingumo ir plūdrumo pusiausvyra. Viršutinėje kūno dalyje panaudotos didelio elastingumo medžiagos, o kojose – plūdrumo technologijos. Šios technologijos leidžia plaukikams pakoreguoti savo padėtį vandenyje ir pasiekti hidrodinamiškesnę laikyseną.

DIDELIS PLŪDUMAS

Specialios technologijos, įtrauktos į naująjį „Athlex Flow“, padidina jo plūdrumą. Tai leis maksimaliai išnaudoti savo plaukimo techniką, nes galėsite ilgiau išlaikyti horizontalią ir pakeltą padėtį vandenyje.

AUKŠTAS ELASTINGUMAS

Medžiagos pečių, rankų ir nugaros srityse suteikia šiam hidrokostiumui aukšto lygio elastingumo viršutinei kūno daliai, todėl galėsite plaukti visą segmentą be jokių apribojimų.

HIDRODINAMIKA

Siekiant pagerinti hidrodinamiką ir padidinti greitį vandenyje, šiame hidrokostiume naudojamos medžiagos buvo apdorotos SCS technologija. Kitose varžybose niekas negalės jūsų sustabdyti.

Susijusios prekės