Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ZONE3 AGILE moteriškas hidrokostiumas

240,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ZONE3 AGILE - moteriškas hidrokostiumas.

Tai puikus pasirinkimas ieškantiems savo pirmojo plaukimo kostiumo. Jis palaiko kūno šilumą vėsiame vandenyjė ir užtikrina komfortišką judesių laisvę. 

Dviejų, trijų ir keturių milimetrų storio panelės tinkamai paskirsto kūno balansą bei pagerina plaukimo techniką ir plaukiko greitį. Ypatingai lanksti pečių zona suteikia judesių laisvę mostų metu.

Keletas Agile privalumų, kurių įprastai negali pasiūlyti ekonominės klasės kostiumai:

  1. Nėra siūlių. Siūlės yra aklinai suklijuotos, kad būtų užtikrinta visavertė hidroizoliacija, būtų lanksčios ir nebūtų jokio vidinio diskomforto.
  2. Nėra nailoninių neopreno plokščių. Agile yra pagamintas iš „Speedflo“ ir „Smoothskin“ dangų mišinio, kad vanduo neprasiskverbtų į kostiumą ir nepadidintų jo svorio vandenyje.

Šis kostiumas taip pat turi aiškiai matomą panelę nugaros srityje, todėl būsite pastebimi atvirame vandenyje, o tai suteiks papildomo saugumo, plaukiant.

Susijusios prekės